Billetpriser

Standard
Løssalg voksen 100 kr.
Løssalg barn 60 kr.
Unge under 25 år 60 kr.
Studerende over 25 år 60 kr.
Pensionist 60 kr.
Abonnement voksen 60 kr.
Abonnement barn 50 kr.

Årskort - kontakt teatret
Årskort over 25 år 350 kr.
Årskort under 25 år 200 kr.

Senior-teater - Læs mere her.
For yderligere rabatordninger kontakt Teatret Gruppe 38. 
Rabattyper kan ikke kombineres.
Sådan bliver du abonnent

Bestil minimum tre forskellige forestillinger inden for sæsonen.

 Herefter udløses retten til at købe billetter til abonnementspris - også ved yderligere billetkøb senere på sæsonen. Ved direkte henvendelse, husk altid at oplyse, at du er abonnent.

Abonnementskøb online
Ønsker du at købe billetter online til tre eller flere forestillinger i sæsonen, skal du vælge abonnements-billetten, vælge ALLE forestillinger, og først herefter gå til betaling. Ønsker du efterfølgende at købe yderligere billetter, skal du henvende dig til os for at opnå abonnementssprisen.

Årskort
Årskortet giver adgang til samtlige forestillinger i sæsonen. Køb af Årskort og pladsreservation kan kun foretages ved direkte henvendelse til teatret på telefon eller e-mail. Husk at reservere plads i god tid. Vi tager forbehold for udsolgte forestillinger. Årskortet er personligt og kan kun benyttes af den, der har købt det. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

Skoler


Skoler og institutioner kan ikke bestille online. Klik her for information om billetpriser og bestilling. 

Latinerbillet

Gå i teatret og få rabat til biffen - eller gå i biffen og få rabat til teatret!Samarbejde mellem Teatret Gruppe 38 og Øst for Paradis giver 50% rabat hos samarbejdspartneren.Har du været i Øst for Paradis, kan du i den efterfølgende måned opnå 50% rabat på din billet hos os - og omvendt. Det eneste du skal huske er at sige eller skrive "Latinerbillet" ved billetreservation, og så fremvise din højst én måned gamle biografbillet, når du møder op i teatret. Skal du omvendt i biografen efter at have set en forestilling hos os, kan du kontakte os og få tilsendt billetten på mail. Spørg også til "Latinerbillet", når du er i teatret og få den udleveret straks.Reservation af Latinerbillet hos os, skal ske på telefon 8613 5311 eller e-mail post@gruppe38.dk

Erhvervs Gruppe 38

Som medlem Erhvervs Gruppe 38 tilbyder vi din virksomhed særlige rabatter på vores forestillinger - både når I kommer til os, og når vi spiller hos jer.

Skal din virksomhed, personaleforening eller dit næste kundearrangement have et ekstra pift, så tilmeld din virksomhed. Det koster ingenting og der er ingen binding.

For yderligere information kontakt venligst

Brian P. Ørnbøl • M: 42 215 512 • E: bpo@gruppe38.dk 
 

Medlemmer

Nyhedsbrev

* indicates required