Billetpriser

Køb og bestilling af billetter
Billetter kan købes online både via hjemmesidens menupunkt 'Program', eller ved at gå direkte til billetkøbssiden HER.

Du kan også bestille billetter ved at ringe på tlf 86 13 53 11 inden for kontorets åbningstid eller ved at sende en mail til post@gruppe38.dk.

Kontoret er åbent på alle hverdage ml. kl. 9.00 - 15.00.
Billetpriser inkl. gebyrer
Løssalg voksen 100 kr.
Løssalg barn 60 kr.
Unge under 25 år 60 kr.
Studerende over 25 år 60 kr.
Pensionist 60 kr.
Abonnementbillet voksen, ung u. 25 år og studerende 60 kr.
Abonnement barn 50 kr.


Årskort - se også forklaring længere nede
Årskort over 25 år 350 kr.
Årskort under 25 år 200 kr.


Gavekort
Det er muligt at købe gavekort til teatret via vores hjemmeside. Gavekortene kan benyttes til samtlige af teatrets egne forestillinger og festivaler, og du kan nemt og hurtigt købe dem HER.Senior-teater
Seniorteater er et særligt tilbud for publikummer på 50 år eller derover. Til de arrangerede seniorteaterforestillinger kan man som 'senior' opleve en forestilling for kun 60 kr - inkl. en kop kaffe/te og et stykke kage.

Hvis du vil reservere billet til seniorteaterarrangementer online, så skal du blot reservere en pensionistbillet til det pågældende seniorteaterarrangement. 

Læs mere om datoer og tidspunkter for seniorteater her.Rabattyper kan ikke kombineres, og alle rabatter skal oplyses og noteres allerede ved reservation eller online køb af billetter. For yderligere rabatordninger kontakt venligst Teatret Gruppe 38. 

Sådan bliver du abonnent
Bestil minimum tre forskellige forestillinger inden for sæsonen samlet - så får du alle tre billetter til abonnementpris.Herefter udløses retten til at købe billetter til abonnementspris også ved yderligere billetkøb senere på sæsonen. Ved direkte henvendelse, husk altid at oplyse, at du er abonnent.

Ønsker du at købe billetter online til tre eller flere forestillinger i sæsonen, skal du vælge abonnements-billetten, vælge ALLE forestillinger, og først herefter gå til betaling. Ønsker du efterfølgende at købe flere billetter, skal du henvende dig til os for at opnå abonnementssprisen.Årskort
Årskortet giver adgang til samtlige forestillinger i sæsonen. Køb af Årskort og pladsreservation kan kun foretages ved direkte henvendelse til teatret på telefon eller mail. Husk at reservere plads i god tid. Vi tager forbehold for udsolgte forestillinger. Årskortet er personligt og kan kun benyttes af den, der har købt det. Kan ikke kombineres med andre rabatter.


Skoler


Skoler og institutioner kan ikke bestille online. Klik her for information om billetpriser og bestilling. 

 

Latinerbillet

Gå i teatret og få rabat til biffen - eller gå i biffen og få rabat til teatret!Samarbejde mellem Teatret Gruppe 38 og Øst for Paradis giver rabat hos samarbejdspartneren ved køb af en almindelig voksenbillet.Har du været i Øst for Paradis, kan du i den efterfølgende måned opnå 40% rabat på din billet hos os ved køb af en almindelig voksenbillet. Bemærk venligst, at rabatten ikke kan indløses ved onnline køb.

Det eneste du skal huske er at sige eller skrive, at det drejer sig om en "Latinerbillet" allrede ved billetreservation over telefon eller mail - og så efterfølgende fremvise din højst én måned gamle biografbillet, når du møder op i teatret.

Skal du omvendt i biografen efter at have set en forestilling hos os, kan du kontakte os og få tilsendt din teaterbillet på mail, så du kan bruge den hos Øst for Paradis. Reservation af Latinerbillet hos os, skal ske under bestillling af billetten og på telefon 8613 5311 eller e-mail post@gruppe38.dk, og kan altså ikke foretages online. Det vil også sige, at rabatten ikke kan indløses på allerede betalte eller reserverede billetter.

 

Erhvervs Gruppe 38

Som medlem af Erhvervs Gruppe 38 tilbyder vi din virksomhed særlige rabatter på vores forestillinger - både når I kommer til os, og når vi spiller hos jer.

Skal din virksomhed, personaleforening eller dit næste kundearrangement have et ekstra pift, så tilmeld din virksomhed. Det koster ingenting, og der er ingen binding.

For yderligere information kontakt venligst:

PR - og marketingansvarlig Ditte Dalsgaard
Mail: dd@gruppe38.dk - tlf. 86 13 53 11

 

Medlemmer

Nyhedsbrev

* indicates required