Nyheder

Vi har fået nye sæsonbrochurer - 27/04/2015
Vores sæsonbrochurer for sæson 2015/16 er kommet fra trykken, og det er os en stor fornøjelse at kunne præsentere programmet for jer.

Den nye teatersæson starter først til august, men du kan allerede nu hente eller bestille sæsonbrochuren her på teatret. Du kan også læse og bladre i brochurens onlineudgave lige HER.

Vi tager på Aprilfestival - 20/04/2015

I denne uge er vi at finde på året Aprilfestival, som vi gæster med forestillingen 'Mørket ligger under sengen'.

Vi glæder os også til selv at se en masse teater - og til at samle inspiration til kommende gæsteforestillinger på vores scene i Aarhus.

Hele 129 teatrer besøger Frederiksund med forestillinger under festivalen, og …
Sidste chance: Mørket ligger under sengen - 13/04/2015
I denne uge er det sæsonens sidste chance for at opleve vores nye forestilling 'Mørket ligger under sengen' på vores scene i Mejlgade.

Torsdag opfører vi forestillingen i Svendborg, og derefter tager vi den med til børne- og ungdsomsteaterfestivalen Aprilfestival, der i år foregår i Frederikssund. Her er alle forestillinger gratis.

Der er …
Er du vores nye omdeler i Aarhus yderområder? - 07/04/2015
Vi søger en ny kollega med egen bil, der har lyst til at køre rundt og uddele sæsonbrochurer og andet materiale i Aarhus' yderområder ca. en gang om måneden.

Der er tale om ca. 3-4 timers arbejde pr. måned, og arbejsdatoer aftales løbende. 

Ud over kørselspenge og løn tilbyder vi gratis adgang til forestillinger på …
Vi har uddelt teaterpåskeæg - 30/03/2015
Vi har gemt 4 påskeæg i form af FRIBILLETTER rundt omkring Aarhus i dag. Så hold øje med dette postkort, når du går på café her i påsken.....

Se mere om forestillingen HER.

Nyhedsbrev

* indicates required