Nyheder

På søndag har vi premiere på 'Mørket ligger under sengen' - 26/01/2015

På søndag er der premiere på 'Mørket ligger under sengen', som vi har skabt i samarbejde med teater2tusind og instruktør Catherine Poher. Huset runger derfor af prøver fra salen, imens der pusles med diverse forberedelser på administrationssalen. 

Godnat, og sov godt!
I forestillingen møder vi et forældrepar, der …

Sidste chance: Vind billetter til vores nye forestilling på facebook - 19/01/2015
Det pusler og skramler en del nede i salen i disse dage. Der bliver holdt prøver, sat scenografi op og justeret lyd i et stort virvar af premierestemning.

Den 1. februar har vi nemlig premiere på vores nye forestilling 'Mørket ligger uder sengen'. I den anledning har vi lavet en facobookkonkurrence, og hvis du vil vinde et par fribilletter til forestillingen, …
Kom tørt hjem fra teatret - 14/01/2015
Abrella har lige været forbi med vores nye stander med byparaplyer. Nu står den og venter på at sikre vores publikum en tør hjemtur i regnvejr. 

Byparaplystanderne står over 150 forskellige steder i Aarhus, og de fungerer lidt ligesom bycykler: Hvis det regner, kan du låne en paraply gratis. Når du så er færdig med at bruge den, …
Godmorgen og goddag til 2015 - 05/01/2015

Teatret er nu blevet befolket igen efter juleferien, og dermed er der også blevet skudt gang i 2015 her i huset. 

Vi ser frem til et år med masser af spændende aktivitet på teatret, men også et år med en god portion turnéture rundt i landet og i udlandet.

Vi starter året ud med premieren på vores helt nye forestilling
God Jul og Godt Nytår! - 19/12/2014
Kære alle,

Årets sidste forestilling er vist, og julen overtager scenen. Vi her på Teatret Gruppe 38 vil gerne takke for 2014 og alle de fanatstiske øjeblikke, som det har ført med sig. 

Vi kan som årets sidste nyhed informere om, at de fine engle af Marie Netterstrøm, der fløj rundt i teaterbarens loft her i december, i alt har …

Nyhedsbrev

* indicates required