Nyheder

Total-fortælle-improvisations-teater-leg - 27/10/2014
Vi glæder os rigtig meget til at få besøg af Det Menneskelige Teater den 3.-4. november, hvor forestillingen `Findes der gribbe i Grønland?´ vises fire gange.

Der er lige nu - i alt - ca. 10 billetter tilbage. Køb her: Findes der gribbe i Grønland?
Ro i butikken? - 09/10/2014
Der er tilsyneladende ro i butikken de næste uger, da vi først har forestilling på programmet igen den 3.-4. november, hvor Det Menneskelige Teater gæster os med teaterlegen/totalteatret/fortælleteatret `Findes der gribbe i grønland?´. 

Roen er dog kun tilsyneladende - der sker nemlig altid et væld af ting og sager i huset, selvom vi ikke …
Musikalsk vandrehistorie 5.-7. okt. - 22/09/2014
Fra den 5.-7. oktober er der gennemmusikalsk vandrehistorie på scenen når Teatret Møllen gæster os med forestillingen `Guldgraveren´ baseret på Johannes V. Jensens Himmerlandshistorie.

Fire mænd med et væld af instrumenter spiller, synger og fortæller historier om at rejse hjemmefra og søge lykken under nye himmelstrøg.
Det …
Vorherre på lokum - 12/09/2014
Den 16. og 17. september låner Det Kommende Teater vores hus. Kom ind og se premiereforestillingen `Vorherre på lokum´ med Søren Zacho Ruby i hovedrollen. Skynd dig at købe billet via Det Kommende Teater (kan ikke købes gennem os).

Læs mere her: Vorherre på lokum
Teater for store og små rebeller - 10/09/2014
Fra 21.-23. september er der ballade på programmet, når forestillingen »Ulven og Geden« spiller på scenen hos Teatret Gruppe 38.

Det er Teater Nordkraft, der viser den anmelderroste forestilling, som handler om to ufrivillige rebeller, der mødes på en mørk, stormfuld aften uden at opdage hvem hinanden er.

Geden kan lide at spise alt – …

Nyhedsbrev

* indicates required