Nyheder

Hele december - Den Lille Pige Med Svovlstikkerne - 17/11/2014
Hele december måned spiller vi den anmelderroste Reumert-vinder Den Lille Pige Med Svovlstikkerne. Forestilling blev produceret i 2003 og sidst vi havde den på programmet var tilbage i 2008. Glæd dig til denne genopsætning af H. C. Andersens klassiker!

Without a doubt the most sublime fifty minutes of theatre I have ever seen, perfect... Andy Packer, Carclew Arts Centre
Udsolgt til Blærerøven... - 10/11/2014
Endnu engang står vi i den heldige situation, at vi har totalt udsolgt til næste forestilling her i huset.

Fra den 16.-19. november gæster Teater O os med den anmelderroste `En blærerøvs historie´, hvor vi sender fire kyniske, selvfede, manipulerende - og charmerende - blærerøve på scenen!

Ønsker du at komme på venteliste …
Total-fortælle-improvisations-teater-leg - 27/10/2014
Vi glæder os rigtig meget til at få besøg af Det Menneskelige Teater den 3.-4. november, hvor forestillingen `Findes der gribbe i Grønland?´ vises fire gange.

Der er lige nu - i alt - ca. 10 billetter tilbage. Køb her: Findes der gribbe i Grønland?
Ro i butikken? - 09/10/2014
Der er tilsyneladende ro i butikken de næste uger, da vi først har forestilling på programmet igen den 3.-4. november, hvor Det Menneskelige Teater gæster os med teaterlegen/totalteatret/fortælleteatret `Findes der gribbe i grønland?´. 

Roen er dog kun tilsyneladende - der sker nemlig altid et væld af ting og sager i huset, selvom vi ikke …
Musikalsk vandrehistorie 5.-7. okt. - 22/09/2014
Fra den 5.-7. oktober er der gennemmusikalsk vandrehistorie på scenen når Teatret Møllen gæster os med forestillingen `Guldgraveren´ baseret på Johannes V. Jensens Himmerlandshistorie.

Fire mænd med et væld af instrumenter spiller, synger og fortæller historier om at rejse hjemmefra og søge lykken under nye himmelstrøg.
Det …

Nyhedsbrev

* indicates required