Nyheder

Billetsalget til ILT 15 er begyndt - 23/03/2015
Der er mulighed for at blive luftet godt igennem under Aarhus’ internationale teaterfestival ILT15, der finder sted fra d. 28. - 31. maj 2015.

Festivalen præsenterer en række fremragende scenekunstoplevelser til alle - uanset alder, pengepung eller teatererfaring. Oplev fx Peter Brooks forestilling 'The suit' eller den gratis, urbane parkour-forestilling …
Kun få billetter tilbage til Halbal! - 16/03/2015
Forestillingen 'Halbal!', som er tredje del af det aarhusbaserede ungdomsteater Teater Os sportstrilogi, har aarhuspremiere på vores scene i denne uge. En historie om en teenagedrengs kamp for at blive den bedste til sin sport, for at finde rundt i kærligheden og for at finde sig selv.

Forestillingen, der kun gæster os kort, inden den drager videre mod …
Sidste ENESTÅENDE-forestilling er på søndag - 12/03/2015
På søndag d. 15. marts kl. 19.30 går tæppet for den sidste monolog til denne omgang ENESTÅENDE Festival her i Mejlgade. 

Der er stadig billetter at få, og udvalget er stadig mangfoldigt. 


Det er monologen 'Spoonface Steinberg' med Tine Gotthelf, der afslutter festivalen på søndag kl. 19.30. Lee Hall, der også er …
Tekniske problemer: Online billetkøb - 10/03/2015
Vi oplever desværre tekniske problemer med vores hjemmeside i forhold til online billetkøb til forestillingerne under ENESTÅENDE festivalen.

Det betyder dog ikke, at man ikke kan købe billetter gennem hjemmesiden - det betyder blot, at billetkøb kun kan foretages ved at finde den enkelte forestilling under menupunktet 'PROGRAM', og altså ikke …
Marie Netterstrøms ENESTÅENDE sko er parate - 05/03/2015
Nu er kunstner Marie Netterstrøms ENESTÅENDE sko blevet placeret i porten - Alle er de hver for sig parate til at at byde publikum velkommen under vores Alene På Scenen Festival ENESTÅENDE, der starter i morgen. 

Oplev blandt andet skuespiller Pia Rosenbaum i en humorfuldt og absurd fortælling om en ung kvindes liv i Leningrad under den kolde krig.

Nyhedsbrev

* indicates required