Nyheder

God Jul og Godt Nytår! - 19/12/2014
Kære alle,

Årets sidste forestilling er vist, og julen overtager scenen. Vi her på Teatret Gruppe 38 vil gerne takke for 2014 og alle de fanatstiske øjeblikke, som det har ført med sig. 

Vi kan som årets sidste nyhed informere om, at de fine engle af Marie Netterstrøm, der fløj rundt i teaterbarens loft her i december, i alt har …
Der flyver engle rundt i loftet - 09/12/2014
Her i julemåneden flyver der venlige engle rundt i loftet i vores hyggelige teaterbar. Himmelvæsnerne er lavet af skuespiller og kunstner Marie Netterstrøm, og ikke to af dem er ens.

For 50,- kan du selv vælge dig en engel og klippe den ned, så du kan få den med hjem - pengene går ubeskåret til Mødrehjælpen.

Englene er …
Oplev 'The Little Match Girl' - 04/12/2014
Den 16. december opfører vi den reumert-vindende 'Den Lille Pige med Svovlstikkerne' i sin engelske version. Så hvis du kender nogen, der besøger Danmark, og som ville kunne nyde godt af muligheden for at opleve scenekunst med engelsk tale, så fortæl dem endelig om 'The Little Match Girl'.

Nu kan du købe gavekort online - 03/12/2014
Nu er det muligt at købe gavekort til teatret via vores hjemmeside. Så hvis du har en ven eller et familiemedlem, som du gerne vil forære en oplevelse på Teatret Gruppe 38 i julegave, så kan det nu klares nemt og hurtigt - lige meget, hvor du befinder dig.

Gavekortene kan benyttes til samtlige af teatrets egne forestillinger og festivaler, og man kan …
Ny kollega hos Teatret Gruppe 38 - 27/11/2014
Per 1. december byder vi hjertelig velkommen til vores nye kollega, Ditte Starche Dalsgaard, som afløser Brian P. Ørnbøl på PR & marketing-pinden.

Ditte har en kandidatgrad i journalistik og en bachelorgrad i kunsthistorie - begge fra Aarhus Universitet. Hun har tidligere arbejdet med PR og kommunikation inden for kulturområdet på flere områder. …

Nyhedsbrev

* indicates required