Program

Et bragende vovestykke med både intensitet og råstyrke. Én skuespiller og én kontrabassist fortolker Homers klassiske beretning om Odysseus' handlingsmættede færd for fuld udblæsning.

Instruktion
Kim Nørrevig
Medvirkende
Peter Holst, Christian Glahn
Dramatiker
Kim Nørrevig, Peter Holst
:DANISH+ er en showcase, der præsenterer det bedste af professionel dansk scenekunst for børn og unge. I begyndelsen af maj kommer udenlandkse interessenter til Århus for at se, opleve og opkøbe danske forestillinger til festivaler, teatre og kulturhuse verden over.

Skabt af
Teatret Gruppe 38
En anderledes og udfordrende teateroplevelse. En levende teaterinstallation af lys, lyd, musik og billeder, hvor publikum ikke får lov at sidde - for de virkelige gæster er dem fra eventyrene...

Medvirkende
Bodil Alling, Joakim Eggert
Skabt af
Paolo Cardona, Phillipe LeFebvre, Catherine Poher, Claus Helbo m. fl.
Teknik
Søren Søndberg, Søren la Cour, Andreas Sandborg
Dette er den ukendte fortælling om den mest kendte moder i historien. En gribende fortælling om Marias sorgfulde erkendelse, efterhånden som hun stykker begivenhederne sammen omkring sin søns død.

Instruktion
Hans Rønne
Medvirkende
Bodil Alling
Scenografi
Gitte Baastrup
Geden kan lide at spise alt - undtagen kød. Ulven kan lide kød - specielt ged. De to mødes på en mørk, stormfuld aften uden at opdage hvem hinanden er.

Instruktion
Davide Doro, Manuela Capece
Medvirkende
Kristine Nørgaard, Sune Geertsen
En gennemmusikalsk og drømmende fortælling om håbet om at finde et bedre liv, angsten for det ukendte og længslen efter hjemstavnen.

Instruktion
Ole Sørensen
Medvirkende
Jesper Folke Olsen, Ole Sørensen, Klaus Andersen, Lars Rødbroe
Scenografi
Gitte Kath
Det er ikke improvisationsteater. Det er teaterleg, totalteater og fortælleteater på samme tid. Det er sanseligt, nyt, vildt, morsomt, rørende og noget, du med garanti aldrig har oplevet før!

Instruktion
Peter Kunz
Medvirkende
Nils P. Munk,
Manuskript
Nils P. Munk, Peter Kunz
Du skal ikke tro, du er noget, eksisterer ikke i min terminologi. De andre er blot brikker i mit spil. Jeg er strategisk, kynisk og manipulerende, når det kræves – sådan er gamet.

Instruktion
Hans Rønne
Medvirkende
Klaus Weirup Andersen, Heine Grove Ankerdal, Lars Dammark m. fl.
Scenografi
Claus helbo
Midt i elendigheden, det barske, det uovervindelige, trænger håbet sig på. Stik mod al forventning. Dette er ikke blot en sørgelig historie. Det et glædesbudskab fuld af tro, håb og kærlighed. Og frem for alt et eventyr, og eventyr er liv, og livet skal leves... lykkeligt!

Instruktion
Catherine Poher
Medvirkende
Bodil Alling, Søren Søndberg, Jakob Kirkegaard
Skabt af
m. fl.
Ny forestilling! Premiere i 2015! Instrueret af Catherine Poher og skabt i samarbejde mellem teater2tusind og Teatret Gruppe 38.

Instruktion
Catherine Poher
Medvirkende
Bodil Alling
Musik
Søren Søndberg
En dag delte En sig i to: En dreng og en pige En mand og en kvinde En han og en hun - og mellem dem var livets mysterium

Instruktion
Catherine Poher
Medvirkende
Jenny Ecke, Ole Birger Hansen
Musik
Peter Bastian
I 2013 arrangerede vi første gang monolog-festivalen ENESTÅENDE. Festivalen blev en stor succes med 12 enestående forestillinger fra ni forskellige kompagnier over ni dage. Nu gentager vi succesen!

Op til næsen ind i knolden ud i blodet! Yes – det rykker! Max gas hele weekenden – vi kan sgu sove når vi bliver gamle!

Manuskript
Lars Dammark, Anders Valentinus Dam

Nyhedsbrev

* indicates required