Program

Næsehornet Tage Tyknakke er alles skræk og fordriver samtlige dyr fra den afrikanske steppe. Kun den lille fugl Karl Klamrefod vover at blive. Ganske vist er Karl lille, men han er kvik, snarrådig og ganske modig. Vi røber ikke mere her. Kom selv og se en tyran falde med et brag.

Medvirkende
Peter Seligmann
Skabt af
Hans Rønne, Erik Hovby, Indra Lorentzen og Peter Seligmann
author
Michael Ende
Præstationsfremmende og euforiserende stoffer er omdrejningspunktet i denne reumertnominerede fortælling om ungdom, cykelsport, moral, løgn og kærlighed. I Halbal! går det helt galt! Så der er virkelig brug for det gode, for håbet og forandringen.

Instruktion
Solveig Weinkouff
Medvirkende
m. fl.
Skabt af
Teater O og Black Box, Theatre i samarbejde med Nørregaards Teater
Halfdan Rasmussen er hædret, elsket og beundret for sine børnerim og remser og er med de lettilgængelige tosserier et nationalt ikon. Sådan er fortællingen. Det Flydende Teaters musikdramatiske forestilling tager fat et andet sted.

Instruktion
Rolf Heim
Medvirkende
Thomas Bang, Pelle Nordhøj Kann og Lise Lauenblad, ,
Skabt af
Det Flydende Teater
To teenagedrenge keder sig, og derfor kaster de sig ud i en kåd og langt fra uskyldig leg.

Instruktion
Stefo Nantsou
Medvirkende
Erik Viinberg og Sune Kofoed
Skabt af
Teatret NEO
Så trak Androkles tornen ud og rensed’ såret med en klud. Og løven sa’: du er min ven nu bli’r min pote rask igen. Publikum ligger i hængekøjer under en strålende himmel og hører og ser og mærker dette vidunderlige gamle, mytiske eventyr. Så vidunderligt farligt og frydeligt.

Medvirkende
Bodil Alling, Søren Søndberg, Søren la Cour og Lars K. Olesen
Skabt af
m. fl.
Dette er den ukendte fortælling om den mest kendte moder i historien. En gribende fortælling om Marias sorgfulde erkendelse efterhånden som hun stykker begivenhederne sammen omkring sin søns død. For første gang hører vi Marias historie, hendes vidnesbyrd – hendes fortrolige samtale. Marias Testamente.

Instruktion
Hans Rønne
Medvirkende
Bodil Alling, ,
Scenografi
Gitte Baastrup
De har ikke set hinanden i over 30 år, men nu skal de mødes igen – og det åbner for alt det, som er gemt og glemt. Minderne fra dengang. De år, hvor alt skete. Men skal alle hemmeligheder frem i lyset? Og hvad sker der med dem, man ikke får fortalt? En forestilling om de ting vi skjuler og helst ikke taler om ...

Instruktion
Vigdis Jakobsdottir
Medvirkende
Maria Myrgård, Giulia Pataro, Thomas Danielsen og Dirck Backer
Skabt af
Teater Patrasket
Don’t go through the forest robbers lie in wait and they will threaten your life Nevertheless, the old monk and his young apprentice walk into the forest on an icy winter’s day ... for they have heard about a wonderful miracle that is almost too good not to be true.

En tvillingehistorie, der foregår i henholdsvis 1948 og 1967. Et ungt palæstinensisk forældrepar bliver drevet i eksil. Væk fra deres hjem og væk fra det barn, der ligger tilbage i lejligheden. Da familien endelig kan vende tilbage til Haifa 20 år senere, finder de en israelsk kvinde, der bor i deres gamle hjem.

Instruktion
Gitte Kath
Medvirkende
m. fl.
Skabt af
Teatret Møllen
Det er farligt at bevæge sig ind i Görringeskoven, for dér kan man blive overfaldet af det værste røverpak. En iskold vinterdag går en gammel munk og hans unge lærling alligevel dybt ind i skoven, for de har hørt en røverhistorie om et vidunderligt mirakel. Og den er næsten for god til ikke at være sand.

Medvirkende
Bodil Alling, Søren Søndberg, Søren la Cour, og Lars K. Olesen
Skabt af
Sara Topsøe-Jensen, Bodil Alling m. fl.
Ingen kære mor går i kødet på nutidens skilsmissefamilie med al dens skænderi, samliv, skyld og skam. Vi træder direkte ind i Viggas virvar af et liv som skilsmissebarn. Vigga føler sig splittet, svigtet og såret oven på skilsmissen – og så skal hun også håndtere en ny stedmor! Hun tyer til internettet, hvor hun møder et ligesindet barn med fantasifulde idéer til, hvordan man bliver en stedmor kvit.

Instruktion
Lotte Faarup
Medvirkende
Bo Stendell Larsen og Ditte Laumann
Dramatiker
Lotte Faarup
Så hør her! I morgen fører vi børnene ind i skoven, der hvor den er tykkest. Vi tænder et bål og giver dem hver et stykke brød. Så går vi tilbage til vores arbejde og lader børnene blive alene tilbage. Børnene kan ikke selv finde hjem, og så er vi fri for dem!

Instruktion
Hans Rønne
Medvirkende
Bodil Alling og Søren Søndberg
Skabt af
Teatret Gruppe 38
The wonderful thing about fairytales is that they are entertaining as well as useful. They are incredible stories about fighting against life’s difficulties, about distinguishing between good and evil and about sorting out all those confusing impressions that reality offers.

Medvirkende
Bodil Alling, Søren Søndberg
Skabt af
Teatret Gruppe 38
Scenografi
Gitte Baastrup
I begyndelsen var begyndelsen ... Først var ordet ... ”Hov!” En stjernehimmel og en planet. Lys og mørke. Jord og vand. En papkasse. Og noget der vokser. Og noget der gøer. Og nogen der skændes. Og nogen der holder det hele forsigtigt i én hånd ... En rumrejse til et sted ikke så langt herfra.

Medvirkende
Claus Mandøe
Skabt af
De Røde Heste og Kai Büchner
Scenografi
Rolf Søborg Hansen
Mor og far kommer på overraskelsesbesøg hos deres søn. Han har bare ikke tid til hyggesnak og kagefis, så det er lige på hovedet i seng. Godnat og sov godt. Men hvordan skal man kunne falde i søvn, når det kribler og krabler af forventning i hele kroppen? Når man er sulten som en ulv eller ved at dø af tørst, når det er for varmt eller for koldt eller for lyst eller for mørkt? Der er ingen barmhjertighed: Godnat, blev der sagt!

Instruktion
Catherine Poher
Medvirkende
Peter Seligmann, Bodil Alling, Søren Søndberg og Søren la Cour
Skabt af
Teatret Gruppe 38 og teater2tusind
En historie om savn, drømme og stor handlekraft. En rørende og livsbekræftende fortælling om livet på Jorden – og på Mars.

Instruktion
Lars Dammark
Medvirkende
Silja Eriksen Jensen og Anne Karina Nikolajsen
Skabt af
Teater O, Black Box theatre og Nørregaards Teater.
Mum and Dad go on a surprise visit at their son’s. However, he has no time for natter and fussy cakes, so straight to bed it is. Goodnight and sleep tight. But how can anybody sleep tight when the body is itching and tingling from anticipation? When you’re hungry as a wolf or dying from thirst, when it’s too hot or cold or too bright or too dark?

Instruktion
Catherine POher
Medvirkende
Peter Seligmann, Bodil Alling, Søren Søndberg
Skabt af
teater2tusind og Teatret Gruppe 38
:DANISH+ is a showcase that presents Danish performances in English to an international audience of theatre presenters and programmers. All performances are regarded as equally compelling for adults and children/young people. Chosen performances will be open to public audiencses without charge.

Nyhedsbrev

* indicates required