Forestillinger

Teatret Gruppe 38, Trickster-p og Terrapin Puppet Theatre

All This Coming and Going

Velkommen til Teatret Gruppe 38’s største bidrag til Aarhus 2017 – Europæisk Kulturhovedstad. Velkommen både indenfor og udenfor.

Her er: Landskaber efter en tsunami; Titanic på første klasse; en mavedanser, der lokker sømænd og landkrabber; et bibliotek uden bøger; den sidste rejse; hjertegribende toner;
stegte sild og kolde øl.

Teatret Gruppe 38 indvier den nye havnebydel Aarhus Ø sammen med schweiziske Trickster-P og tasmanske Terrapin Puppet Theatre.

Med den store teaterinstallation All This Coming and Going på havnefrontens Pier 3 inviterer vi publikum til at opleve, hvordan en ny bydel vækkes til live, når kunsten flytter ind. Mobiler, projektioner, skygger og levende billeder skildrer, hvad der var, og hvad der vil komme.

I 2018 flytter Teatret Gruppe 38 selv i en nyopført teaterbygning i Aarhus Ø på Pier 4.

Sted: Pier 3, Aarhus Ø
Info om spilletider, rutevejledning og parkeringsmuligheder følger.


All This Coming and Going præsenteres med støtte fra

Aarhus 2017

 • Aldersgruppe:

  Alle
 • Varighed:

  30-45 min.
 • Skabt af

  Teatret Gruppe 38
  Trickster-p
  Terrapin Puppet Theatre
 • Spilletider

  30. aug-2. sep.
  kl. 21.30
  kl. 22.00
  kl. 22.30
  kl. 23.00
  kl. 23.30
  NB: Begrnset antal billetter pr. forestilling.

Handikapfaciliteter

Teatret har indgang med rampe. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du sidder i kørestol. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Parkeringsforhold

Nogle af de nærmeste parkeringsmuligheder er Dokk1 og Parkeringshus Nørreport Aarhus – begge er i gangafstand fra teatret. Læs mere om parkeringszoner, parkeringspladser og parkeringspriser i Aarhus.