Info

Billetsalget til sæson 2023-24 er nu åbent |  Spar penge med et abonnement 

 

Kom forbi teatret og oplev 40-års jubilæumsudstilling

Se og køb unikke og sjældne teaterplakater og bliv klogere på fire årtiers teaterhistorie, når vi inviterer indenfor til jubilæumsudstilling i anledning af teaterleder og skuespiller Bodil Allings 40-års jubilæum på Teatret Gruppe 38.

I denne teatersæson har teaterleder, skuespiller, dramatiker og instruktør Bodil Alling 40-års jubilæum på Teatret Gruppe 38. Ud over premieren på forestillingen Himmelsengen, markerer vi begivenheden med en jubilæumsudstilling i vores hyggelige foyer.

Fra den 19. august og frem til starten af september, kan du på udvalgte datoer komme forbi teatret og få et sjældent indblik i 40 års teaterarbejde og dansk scenekunsthistorie gennem plakater, fotografier og arbejdstegninger. Vi holder caféen åben, og har kaffe og skummet mælk på kanden.


Se og køb unikke teaterplakater

Som altid sælger vi vores populære forestillingsplakater (75 kr.), der alle, med ganske få undtagelser, er udarbejdet af billedkunstner og scenograf Claus Helbo. Som noget særligt vil det, i forbindelse med jubilæumsudstillingen, også være muligt at købe en række unikke og sjældne plakater fra vores arkiv – se prisen på den enkelte plakat.

Se de plakater vi normalt har til salg fra arkivet.

Så kom forbi vores hyggelige café, nyd en kop kaffe og kig dig omkring.


Kommende åbningstider for udstillingen:

Tirsdag den 31. aug. ca. 15.00-19.00
Onsdag den 1. sep. ca. kl. 17.00-20.00
Torsdag den 2. sep. ca. kl. 17.00-20.00