Info

 Spar penge med et abonnement: Få dine billetter til 85,- | Oplev flot trilogi om frygt, vrede, kærlighed (og kom med til vores tre artist talks) for 255,-

 

Sæsonkort 22-23

Køb sæsonkortbillet online

Du bestiller dine sæsonkortbilletter via vores hjemmeside ved at logge ind med den profil (mailadresse), du købte sæsonkortet med.

Første gang, du besøger os for at se forestilling, henvender du dig blot til billetpersonalet i vores teaterbar for at modtage dit fysiske sæsonkort. Husk derefter at medbringe dit kort i teatret.

Bemærk, at kortet er personligt og ikke må lånes ud til andre; at vi tager forbehold for aflyste og udsolgte forestillinger, og at kortet ikke giver adgang til pop-op- og særarrangementer.

Husk at melde afbud ? 4 timer før start

Vi har et begrænset antal pladser i vores sale. Derfor er det vigtigt, at du melder afbud, hvis du har en sæsonkortbillet, som du er blevet forhindret i at bruge. Det kan du gøre via telefon eller e-mail. Afbud skal meldes senest fire timer inden forestillingsstart. Ellers tillader vi os at opkræve et gebyr på 85 kr. for den spærrede plads.

Særtilbud til dig

Som sæsonkortindehaver hos Teatret Gruppe 38 har du mulighed for at modtage særtilbud kun rettet mod sæsonkortindehavere. Det kræver blot, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev med samme navn og e-mailadresse, som din sæsonkortprofil er oprettet med. Du kan hurtigt tilmelde dig nyhedsbrevet direkte på gruppe38.dk.