Info

 Spar penge med et abonnement | Se og køb vores populære plakater

 

Find vej og parker nær Teatret Gruppe 38

Teatret Gruppe 38’s adresse er:
Irma Pedersens Gade 222, 8000 Aarhus C.

Teatret Gruppe 38 ligger ved Bassin 7, som du med fordel blot kan gå langs, hvis du er på gåben eller cykel fra Bernhard Jensens Blvd.

Teatret har to sale: Teatersalen med plads til op til 140 publikummer, og Bølgen med plads til op til 60 publikummer.


OBS: Byggeri ved Bassin 7

Der bygges pt. (bl.a. caféer og restauranter) langs promenaden ved Bassin 7, og derfor kan du ikke gå helt frit langs vandet, som normalt. Du kan dog stadig gå langs Bassin 7 (gul rute på kortet herunder) til teatret – følg blot venstre side af hegnet rundt om byggeriet. Foretrækker du at undgå ramper, anbefaler vi, at du går langs Irma Pedersens Gade (se den blå prik på kortet herunder).

I videoen herunder kan du også se de to nævnte ruter til fods, set fra gade-niveau.

Bliver du i tvivl, om hvordan du bedst kommer til teatret, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer: 86135311.


Find vej

Teatret og teatrets hovedindgang er markeret med den sorte prik (1) på kortet her. Hvis du følger Bernhard Jensens Blvd. på gåben eller cykel fra krydset ved Kystvejen, drejer du blot til højre ved Havnebadet (3) for at gå langs vandkanten ved Bassin 7 til teatrets hovedindgang (1).


Benyt offentlig transport

Du kan blandt andet tage bybus 23 til Nikoline Kochs Plads (6) og gå i ca. 7 minutter, eller fx bybus 17/letbane L1 til Østbanetorvet (4) og gå i ca. 15 minutter.

Det er også muligt at tage en lang række bybusser og letbane L2 til Nørreport (5), hvorfra det tager cirka 20 minutter at gå til Teatret Gruppe 38. Du kan også tage en bybus til Navitas-bygningen. Herfra kan du spadsere til teatret på 10-15 minutter.

Se Midttrafiks køreplaner.


Parker nær Teatret Gruppe 38

Der er mange parkeringsmuligheder kort fra teatret. Se herunder:

(ikke på kortet endnu) Karrérne

På Irma Pedersens Gade, lige før teaterbygningen, ligger karrérne. I dette nye byggeri er der indkørsel til en p-kælder med betalingsparkering. Her parkerer du nemt lige ved teatret, og du kan betale med dankort i automat samt med brug af de fleste gængse apps som Easypark osv. Det er derfor en af de parkeringsmuligheder, vi vil anbefale dig at benytte.

(12) Bernhard Jensens Blvd. – gratis

Der er oprettet midlertidige, gratis parkeringsbåse, der kan benyttes i 3 timer, i midten af Bernhard Jensens Blvd. tæt ved Havnebadet. Herfra kan du gå til Teatret Gruppe 38 på 5-10 minutter eller mindre, alt efter hvor på boulevarden du parkerer.

(13) AARhus (bygningen formet som dobbelt-A ved siden af Teatret Gruppe 38)

Det er også muligt at parkere i enkelte p-båse i parkeringskælderen i boligbyggeriet AARhus lige ved siden af teatret (kræver fx EasyPark- eller APCOA FLOW-app). Det gælder i skrivende stund bås 129-143 (bemærk at vi tager forbehold for ændringer).

Kig efter Apcoa og EasyPark-skiltene på søjlerne, så du ved, om du kan parkere i den enkelte bås mod betaling. Herfra tager det omkring 1 minut at komme til teatret på gåben. Derfor er det også en af de parkeringsmuligheder, vi anbefaler hyppigt.

(7) Thit Jensens Gade 1

Kræver APCOA FLOW-app og ligger ganske tæt ved teatret. Afsæt 5-7 minutters gang til teatret.

(8) Navitas – gratis på søndage

Navitas P er gratis på søndage og nem at navigere rundt i. Regn med ca. 10-15 minutters gang til Teatret Gruppe 38.

(9) Q-park: Havnens Perle

Det er også muligt at parkere på p-pladser administreret af Q-park ved Havnens Perle (9). Afsæt ca. 5 minutters gang til teatret.

(10) Q-park: Z-huset

Det er også muligt at parkere på p-pladser administreret af Q-park ved Z-huset (10). Afsæt herfra ca. 6 minutters gang til teatret.

(11) Q-Park: Nicolinehus

Der er parkering under Nicolinehus, der ligger ca. fem minutter fra teatret. Herfra er det nemt a tkomme til teatret til fods (afsæt ca. 4 minutter), og ønsker du at spise i Markedshallen Nicolinehus i forbindelse med teateroplevelsen, kan det være særligt smart at parkere bilen her.

Adressen for indgang til parkering er:
Q-Park Nicolinehus
Johanne Bergs Gade 8
8000 Aarhus C

(1) Handicap-parkering

Der er en gratis handicap-p-plads på området bag ved teaterbygningen: Følg den første vej til højre efter Havnebadet.

Derudover er der to handicap-p-pladser, der kan benyttes mod betaling, i parkeringskælderen i boligbyggeriet AARhus. De ligger på plan 0; den ene på venstre hånd, lige efter indgangen til parkeringskælderen, og den anden finder du ved først at køre lige frem og så at følge vejen, der svinger mod højre.