Info

Billetsalget til sæson 2023-24 er nu åbent |  Spar penge med et abonnement 

 

Oplev sæsonens første pop-op-program

Sæsonens første pop-op-program på Teatret Gruppe 38 byder blandt andet på duftkoncert, musikalsk forestilling og totalinstallation.

Vores pop-op-arrangementer har det tilfælles, at de ofte planlægges relativt kort tid, inden de finder sted, og at de ofte har andre genrer eller formater, end forestillingerne i vores faste program.

Billetpriserne i pop-op-programmet varierer også mere, og er ofte billigere end billetterne til forestillingerne i det almindelige sæsonprogram.

Pop-op-program aug.-okt. 2021

9.-11. sep: Homage

Den humoristisk mimeteater-forestilling Homage med Kulturmarkt, der hylder de drømme, vi endnu ikke har mistet.


17.-19. sep: 4 Seasons – Resensed

Duftkoncerten 4 Seasons – Resensed med aarhusbaserede Ensemble Hermes tager publikum med gennem alle fire årstider med dufte og uddrag af De fire årstider af hhv. Antonio Vivaldi, Astor Piazzolla og Max Richter.


10. okt: Café Bernina

Den musikalske forestilling Café Bernina, der tager publikum med til slutningen af 1900-tallet, hvor var den historiske café dannede københavnsk ramme om kunst, litteratur og store tanker – et hjemsted for bohemer og litterater.


14.-16. okt: Mon

Totaloplevelsen Mon af Olga Szymula, inspireret af japansk kultur og den verdenskendte roman Kvinden i sandet af forfatter Kobo Abe.