Info

 Spar penge med et abonnement | Se og køb vores populære plakater

 

Plakater og andet lir

 

posters

Plakater

Billedkunstner og scenograf Claus Helbo har igennem mange år skabt Teatret Gruppe 38’s forestillingsplakater. Flere af plakaterne kan i dag ses på både Kunstindustrimuseet og Dansk Plakat Museum.

Plakaterne er selvstændige værker og kan købes på teatret for 75 kr. pr. stk .
Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få en plakat sendt med posten – mod betaling af porto.

Langt de fleste plakater er i almindeligt A1-format. 

Se et udvalg af vores forestillingsplakater.

Bemærk: Plakaten til Tænk, hvis man havde en rejsegrammofon er lavet af Gitte Kath.


Andet lir: Illustreret bog: Jeg har alt

Jeg har alt er en illustreret bog, der retter sig mod voksne og større børn. Den er skrevet af teaterleder, skuespiller og dramatiker Bodil Alling. Bogens illustrationer er skabt af Claus Helbo, der også står bag de fleste af teatrets forestillingsplakater.

Bogen koster 75 kr. og bærer samme titel som Teatret Gruppe 38’s forestilling Jeg har alt.

Ligesom plakaterne kan du både købe bogen på teatret eller ved at kontakte os, hvis du ønsker at få den tilsendt. Bogen er trykt både i et dansk og engelsk oplag.


Andet lir: Kunsthåndværk fra Ghana og Madagaskar

Fair Trade og bæredygtighed.

For at støtte familier på Madagaskar og trængte kvinder fra Ghana, har vi indkøbt disse skønne kurve, punge og huse/tasker.

Der er ikke en lang række distributører, der skal tjene på salget, så pengene, der kommer ind ved vores salg går primært til producenterne, så de får en rimelig betaling.

Husene kan åbnes og bruges som taske – og mobilt dukkehus. Børn er meget begejstrede for dem, og de kan bruges på mange måder. De små punge er også perfekte til at gemme små skatte i – for store og små. Kurvene er gode til strikketøjet, indkøb på markeder eller en picnic.

Kig forbi teatret i vores åbningstid hverdage 9.00-15.00, eller kig på varerne, når du kommer for at se forestilling. Ønskes fragt kan vi kontaktes her og på telefon.

Pris: 30-300 kr.