Info

Se information om coronavirus.

Information om Corona-virus COVID-19

Kilden og HIndby - AARhus

Teatret Gruppe 38 følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsen og regeringens retningslinjer.

Sådan påvirker situationen Teatret Gruppe 38 og vores publikum:

  • Vi viser ikke forestillinger igen før efter den 20. april 2020 – også herefter kan der forekomme aflysninger eller flytninger af spilledatoer – du kan snart se det nye program, der starter i august/september 2020 her på hjemmesiden, og billetsalget starter efter planen i primo-medio maj.
  • Teatret Gruppe 38 er lukket for fysiske besøg af publikummer og kunder, men teatrets administration kan kontaktes via telefon (86 13 53 11) eller e-mail – og er som normalt åbent kl. 9-15 alle hverdage (vi holder dog påskeferie: 6.-13. april).
  • Vi refunderer alle billetter købt til forestillinger, der aflyses grundet coronakrisen.
  • Kunder kan vælge, om de vil have et gavekort til Teatret Gruppe 38, eller om beløbet skal tilbagebetales til deres konto via bankoverførsel.
  • Har du billet til en eller flere af de berørte forestillinger, og har du ikke modtaget en e-mail eller en SMS fra os, så kontakt os venligst direkte.
  • Vi holder påskelukket fra den 4.-13. april 2020. Det betyder desværre, at de kunder, der kontakter os med hensyn til refundering i denne periode, må forvente lidt længere behandlingstid. Tak for tålmodigheden.

Vi opdaterer løbende denne side.

Vi henviser desuden til Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring forebyggelse af smitte.