Info

Nyt program: Få rabatbilletter med et abonnement. | Se information om coronavirus. 

Giv en flad julegave, der indbyder til fordybelse

Oplevelser er størst, når de deles med andre. Ønsker du at dele Teatret Gruppe 38 med venner og familie? Så kan du give en jule-, advents-, mandel- eller værtindegave fra Teatret Gruppe 38.

 

Gavekort

Gavekort

Giv en flad gave, der indbyder til fordybelse.

Gavekort kan indløses ved billetkøb til alle forestillinger og gæstespil, der spiller som en del af Teatret Gruppe 38’s faste program. Du bestemmer selv gavekortets beløb, der dog skal være i hele kroner og ligge mellem 100 og 2500 kr. Gavekortet er gyldigt i fem år.

Køb gavekort online eller ved personlig henvendelse til teatret.

Hvis du afhenter gavekortet personligt på teatret, pakker vi det ind for dig i en af vores unikke, håndlavede gavekuverter eller poser. 

Teatret Gruppe 38_julegaver_2019


 

Plakater

Billedkunstner og scenograf Claus Helbo har igennem mange år lavet vores populære forestillingsplakater, og flere af dem kan i dag kan ses på både Kunstindustrimuseet og Dansk Plakat Museum.

Du kan købe plakaterne på teatret for 50 kr. pr. stk.

Du er altid velkommen til at komme forbi og se vores udvalg i kontorets åbningstid. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få en plakat sendt med posten mod betaling af fragt.

Køber du en forestillingsplakat ved personlig henvendelse på teatret, pakker vi den ind for dig i en af vores unikke, håndlavede gaveposer.

Se et udvalg af vores forestillingsplakater.


Teatret Gruppe 38 - Jeg har alt - plakat

Illustreret bog

Jeg har alt er en bog og forestilling skrevet af Bodil Alling, kunstnerisk leder på Teatret Gruppe 38.

Bogens illustrationer er skabt af kunstner og scenograf Claus Helbo, der også står bag teatrets forestillingsplakater. Bogen bærer samme titel som en af vores forestillinger, og kan købes på både dansk og engelsk..

Ligesom med gavekort og plakater, pakker vi bogen Jeg har alt pænt ind for dig i en af vores unikke, håndlavede gavekuverter eller poser, hvis du køber den som gave ved personlig henvendelse.


Kig forbi teatret i vores åbningstid hverdage 9.00-15.00. Ønskes fragt kan vi kontaktes her.