Julegaveidéer fra Gruppe 38 - Gruppe 38
Info

NB: Ny adresse: Irma Pedersens Gade 222, 8000 Aarhus C. Find vej. 

Julegaveidéer fra Gruppe 38

Gaveinspiration…

Her har du et par idéer til, hvad nogle af årets julegaver, mandelgaver, adventsgaver eller pakkelegsgaver kan indeholde…

Gavekort

Gavekort

Hvorfor ikke give en gave, der er fuld af gode historier? Med et gavekort til Gruppe 38 kan du forære en ægte, lyslevende teateroplevelse til en du holder af.

Gavekort kan indløses ved billetkøb til alle forestillinger og gæstespil, der spiller på Teatret Gruppe 38, og er gyldige i fem år fra købsdatoen. Du bestemmer selv gavekortets beløb, der dog skal være i hele kroner og ligge mellem 100 og 2500 kr.

Køb gavekort online eller ved personlig henvendelse til teatret (post@gruppe38.dk | 86 13 53 11 | Mejlgade 55B, 8000 Aarhus C).

Plakater

Billedkunstner og scenograf Claus Helbo har igennem mange år lavet teatrets forestillingsplakater, og flere af dem kan i dag kan ses på både Kunstindustrimuseet og Dansk Plakat Museum.

Du kan købe plakaterne på teatret for 50 kr. pr. stk. Du er altid velkommen til at komme forbi og se vores udvalg i kontorets åbningstid. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få en plakat sendt med posten mod betaling af fragt.

Se et udvalg af vores forestillingsplakater.

Jeg har alt – illustreret bog

Jeg har alt er en bog og forestilling skrevet af Bodil Alling, kunstnerisk leder på Teatret Gruppe 38. Bogens illustrationer er skabt af Claus Helbo, der også står bag de fleste af teatrets forestillingsplakater. Bogen bærer samme titel som en af Teatret Gruppe 38’s forestillinger, og kan købes på både dansk og engelsk, pakket smukt ind:

Pris per stk: 100 kr., 2 stk for 150 kr.

Jeg har alt – Muleposer

‘Jeg har alt’ muleposer kan købes for 50 kr. er den perfekte gave til den, der har alt.

    

Kig forbi teatret i vores åbningstid hverdage 9.00-15.00. Ønskes fragt kan vi kontaktes her.