Julegaveidéer fra Gruppe 38 - Gruppe 38

Julegaveidéer fra Gruppe 38

Alle bliver så glade, når gaver ikke er flade…

Så hvorfor ikke give en gave, der er fuld af gode historier? Her har du et par idéer til, hvad nogle af årets julegaver, mandelgaver, adventsgaver eller pakkelegsgaver kan indeholde…

Gavekort

Gavekort kan indløses ved billetkøb til alle forestillinger og gæstespil, der spiller på Teatret Gruppe 38, og er gyldige i fem år fra købsdatoen. Du bestemmer selv gavekortets beløb, der dog skal være i hele kroner og ligge mellem 100 og 5000 kr.

Køb gavekort online eller ved personlig henvendelse til teatret (post@gruppe38.dk | 86 13 53 11 | Mejlgade 55B, 8000 Aarhus C).

Plakater

Billedkunstner og scenograf Claus Helbo har igennem mange år lavet teatrets forestillingsplakater, og flere af dem kan i dag kan ses på både Kunstindustrimuseet og Dansk Plakat Museum.

Du kan købe plakaterne på teatret for 50 kr. pr. stk. Du er altid velkommen til at komme forbi og se vores udvalg i kontorets åbningstid. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få en plakat sendt med posten mod betaling af fragt.

Se et udvalg af vores forestillingsplakater.

Jeg har alt – illustreret bog

Jeg har alt er en bog og forestilling skrevet af Bodil Alling, kunstnerisk leder på Teatret Gruppe 38. Bogens illustrationer er skabt af Claus Helbo, der også står bag de fleste af teatrets forestillingsplakater. Bogen bærer samme titel som en af Teatret Gruppe 38’s forestillinger.

Bogen kan købes for 100 kr. ved personlig henvendelse på teatret – eller ved at kontakte os for at få den sendt med posten mod betaling af fragt.

Jeg har alt – mulepose

Jeg har alt er titlen på en forestilling og en illustreret bog af teaterleder Bodil Alling. Posen er måske en perfekt adventsgave til hende/ham der har alt…

Naturfarvet bomuld i lækker kvalitet. Høj kvalitet, små 50 kr. Posen kan både købes på teatret og leveres som post mod betaling af fragt.

Se muleposen