Teatret Gruppe 38 præsenterer aarhuspremiere på HALBAL!

Halbal!, tredje del af det aarhusbaserede ungdomsteater Teater Os sportstrilogi -efterfølgeren til de anmelderoste forestillinger ’Europamesteren’ og ’Knockout!’-, har Aarhuspremiere på Teatret Gruppe 38 inden næste sæsons turné rundt i landet.

Forestillingen er så ventet, at der allerede er udsolgt til den eneste aftenforestilling, imens der kun er et mindre antal frie billetter tilbage til formiddagsforestillingerne. Halbal! kan dog også opleves på Teatret Gruppe 38 i den kommende sæson fra den 11. – 15. september 2015.

Ungdommens udfordringer, sport, stoffer, løgn og kærlighed

Præstationsfremmende og euforiserende stoffer er omdrejningspunktet i denne fortælling om ungdommens udfordringer, cykelsport, moral, løgn og kærlighed. I Halbal! går det helt galt! Så der er virkelig brug for det gode, for håbet og forandringen. Det er en gribende og nærværende historie, krydret med historien om Lance Armstrongs storhed og fald. Fortalt i dét formsprog, der gjorde både første og anden del af Teater Os trilogi til barske, rørende og vedkommende forestillinger.
En historie om en teenagedrengs kamp for at blive den bedste til sin sport, for at finde rundt i kærligheden og for at finde sig selv.

Forestillingen er for voksne og unge fra 13 år.

Fakta

Varighed ca. 70 min. | Instruktør Solveig Weinkouff | Dramatiker Anders Valentinus Dam og Lars Dammark | Medvirkende Durita Dahl Andreassen, Stig Reggelsen Skjold og Anders Valentinus Dam | Scenograf Claus Helbo | Lysdesign Kisser Rosenquist | Teknisk hold Klement Thorst og Jens Mønsted