Forestillinger

Ensemble Hermes

4 Seasons – Resensed

Det aarhusbaserede strygerensemble Ensemble Hermes inviterer sammen med duftkunstner Klara Ravat fra Berlin til duftkoncert i september

Hvad er den allerførste duft, du kan huske? Er det din bedstemors småkager, din mors parfume, frugttræerne i din børnehave eller den sæbe, du altid vaskede dig med, før du tog i skole?

Vi har alle meget personlige forhold til dufte, vi alle kender, og på den måde står vi på én og samme tid med en fælles og en helt personlig oplevelse, når vi bliver udsat for dem.

Med duftkoncerten The 4 Seasons – Resensed vil Ensemble Hermes og Klara Ravat tage dig med på en rejse gennem tid og rum, gennem minder og drømme, og lade duftene og musikken drage dig ind i en verden af smukke forårsblomster, sommerens pulserende natteliv, efterårets silende regn og pejsens knitrende ild i den iskolde vinter.

Program:
Uddrag af De Fire Årstider af hhv. Antonio Vivaldi, Astor Piazzolla og Max Richter.


Pop-op

Duftkoncerten er en del af Teatret Gruppe 38’s pop-op-program, og abonnement-rabat eller sæsonkort kan derfor ikke anvendes ved billetkøb.

Billetter sælges online af Ensemble Hermes og kan desværre ikke købes via Teatret Gruppe 38. Billetter: 55-110,-


 

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  Ca. 90 min.
 • Musikere

  Romane Gueyras
  Nicolas Sublet
  Agnes Hauge
  Daniel Mortensen
  Gabriella de Carvalho e Silva Fuglsig
  Rebecca de Carvalho e Silva Fuglsig
 • Duftkunstner

  Klara Ravat

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst under Credits & praktisk info nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere