Forestillinger

Cie Gare Centrale

Axe (ILT Festival 19)

En absurd komedie om en overklasse i frit fald

NB: Se længere nede for billetkøb og kontakt ifm. Axe

Et dekadent overklassepar klamrer sig til deres privilegier og overklasselivsstil i deres pæne og komfortable hjem. Men tingene er ikke helt, som de plejer. For verden uden for hjemmets vægge er af lave.

Parret lukker sig derfor inde i deres hus, men frygten for omverden invaderer langsomt den ellers så pæne stue i det pæne hjem. Desperat forsøger de at holde fast i tingene, som de plejer at være, mens tilværelsen omkring dem gradvist kollapser.

Oplev fantastiske Agnés Limbos i den absurde og morsomme forestilling Axe (BE) – og smugkig ind i vores nye teaterhus, før indretningen tager form.

Forestillingen spiller i den største af vores to nye teatersale på Aarhus Ø under ILT Festival​ den 25.-26. maj.

 

ILT Festival 19 – Internationalt Levende teater

ILT er Danmarks største internationale teaterbiennale. Festivalen samler et udpluk af tidens bedste scenekunst fra ind- og udland – og giver dig en unik mulighed for at opleve det hele i ét samlet program.

Festivalen præsenterer ekstraordinære oplevelser inden for teater, dans og performance. Det samlede festivalprogram indeholder scenekunstoplevelser for alle – uanset alder, pengepung eller teatererfaring.

ILT19 organiseres af Teatret Gruppe 38, Teatret Svalegangen og Aarhus Teater – flere forestillinger præsenteres i samarbejde med byens øvrige teatre.

Burlesque, baroque and physical theater, which is as irresistible as it is absurd!

 • Varighed:

  ILT Festival: 23.-26. maj 2019 / Axe: 25.-26. maj 2019
 • Billetkontor

  Tlf.
  86 13 88 66
  E-mail:
  dennis@svalegangen.dk
 • Online billetkøb

  Husk at du kan købe billetter online.
  Tryk på 'Køb billet' længere oppe.
 • Box office

  Publikum kan under festivalen købe billetter og få information i Box Office på Bispetorv. Åbningstider:
  Tors. 15.00 - 20.00
  Fre. 15.00 - 20.00
  Lør. 10.00 - 20.00
  Søn. 10.00 - 18.00
 • Henvendelser søndag aften

  Bemærk venligst, at billetkontoret og Box office er lukket søndag aften efter kl. 18.00. Henvendelser på dette tidspunkt kan ske ved fremmøde på adresse: Irma Pedersens Gade 222, 8000 Aarhus C.
 • Adresse

  Irma Pedersens Gade 222, 8000 Aarhus C.

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling. Enkelte forestillinger kan være uegnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under ‘Info’ på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling i områdets parkeringskældre og på diverse parkeringspladser – fx på Thit Jensens Gade (drej til højre fra Bernhard Jensens Blvd.), hos Navitas, Q-park ved Havnens Perle og Q-park ved Z-huset.

Derudover er der gratis parkeringsbåse, der kan benyttes i op til 3 timer (ubegrænset efter kl. 18.00), på Bernhard Jensens Blvd., hvor letbanen i fremtiden skal anlægges.

Har du spørgsmål angående parkering, er du altid velkommen til at kontakte os.