Forestillinger

Mari Gulbiani

DOC LOUNGE: Before father gets back

Arrangementet er en del af Århundredets Festival 2020

 DOC LOUNGE Aarhus præsenterer en coming of age-dokumentarfilm af instruktør Mari Gulbiani. Filmen skildrer to pigers liv i en hverdag indrammet af radikalisme og fraværet af mænd, sønner og fædre, der er draget i krig. 

Kom med til en fjerntliggende bjerglandsby i Georgien, hvor kvinderne, børnene og gamle mænd holder landsbylivet gående, fordi de yngre mænd er draget til fronten i Syrien.

Mari Gulbianis Before Father gets Back starter i et mørklagt klasselokale, hvor krakelerede vægge gør det ud som filmlærred. Blandt eleverne er de to piger Iman og Eva, to muslimske piger, for hvem filmoplevelsen bliver et vendepunkt og inspirerer dem til at tage kameraet og filme deres hverdag.

Before Father gets Back følger de to piger i et lille samfund, hvor dannelsens kultur er inficeret af radikalisme og frygten for deres kære, der befinder sig tusind kilometer væk ved fronten i Syrien. Det er en beretning om et udsat liv, om drama og hyppige kampe, men også om den rette etik og moral i en tilværelse på kanten.

Efter filmen fortæller filminstruktør Mari Gulbiani om filmens tilblivelse og svarer på spørgmsål fra publikum. Talk’en er på engelsk.


Program: Talk med filmskaber og et glas vin fra ambassadøren
18:00 Døren åbnes
19:00 Filmvisning efterfulgt af talk med Mari Gulbani.
Den georgiske ambassadør gæster arrangementet og giver publikum et glas vin fra Geogien, der kan nydes under talk’en.

Køb billet
Pris: 100 kr. normal / 75 kr. studerende (betales via kontanter eller mobile Pay på dagen. Køb af drikkevarer i teatrets bar kan foretages med dankort)
DOC LOUNGE sælger billetter via Place2book

I det kommende halvår fokuserer DOC LOUNGE Aarhus på georgiske film, fordi Georgien, der har en turbulent historie, blandt andet som en tidligere Sovjetrepublik, er i en spændende udvikling, hvilket kan ses på landets kulturproduktion.


 

Filmen vises med engelske undertekster, og aftenens talk foregår på engelsk.

Arrangementet organiseres og afholdes af DOC LOUNGE Aarhus, og alle spørgsmål til arrangementet rettes til DOC LOUNGE, der også varetager billetkøb.

Send e-mail til DOC LOUNGE Aarhus. 

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  ca. 120 min.
 • Filmskaber

  Mari Gulbiani
 • Sprog og undertekster

  Engelske undertekster
 • Sted

  Teatret Gruppe 38
  Foyer og Lille sal

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling. Enkelte forestillinger kan være uegnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under ‘Info’ på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling i områdets parkeringskældre og på diverse parkeringspladser – fx på Thit Jensens Gade (drej til højre fra Bernhard Jensens Blvd.), hos Navitas, Q-park ved Havnens Perle og Q-park ved Z-huset.

Derudover er der gratis parkeringsbåse, der kan benyttes i op til 3 timer (ubegrænset efter kl. 18.00), på Bernhard Jensens Blvd., hvor letbanen i fremtiden skal anlægges.

Har du spørgsmål angående parkering, er du altid velkommen til at kontakte os.