Forestillinger

Den komiske tragedie

En komedie om os alle sammen.

En skuespiller og hendes rolle skal sammen spille en vigtig scene. Men det går ikke helt som planlagt. Skuespilleren bliver lammet af nervøsitet, og rollen må tage over. Rollen finder ud af, at den godt kan lide spotlight, og skuespilleren må kæmpe for at overtage scenen igen og stå ved sig selv.

Den Komiske Tragedie handler om angsten for at fejle og modet til at handle. Teatret bliver vendt på hovedet i denne forestilling, og der garanteres både grin og eftertanke.

En skuespilteknisk kraftpræstation og et dristigt, intelligent og komisk manuskript.

Det er drønskarpt

Det her er en genial, veludført, gennemtænkt, gennemarbejdet og begavet forestilling fremført af en dygtig skuespiller og historiefortæller.

Uden rekvisitter eller medskuespillere leverer Rønne en ren kræftpræstation, og hun bærer forestillingen med blændende overskud og suveræn historiefortælling.

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  75 min.
 • Medvirkende

  Mette Rønne
 • Instruktør

  Anders Brink
 • Lysdesigner

  Mads Mayborn
 • Forfattere

  Eva Bonfanti
  Yves Hunstad
  (La Tragedie Ie Comique)
 • Spilletider

  19. marts kl. 19.00
  20. marts kl. 19.00 (suppeteater - bestil senest 13. marts)
  21. marts kl. 19.00

Handikapfaciliteter

Teatret har indgang med rampe. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du sidder i kørestol. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Parkeringsforhold

Nogle af de nærmeste parkeringsmuligheder er Navitas, Dokk1 og Parkeringshus Nørreport Aarhus – alle i gangafstand fra teatret. Læs mere om parkeringszoner, parkeringspladser og parkeringspriser i Aarhus.