Forestillinger

Niels Anders Manley og Benedikte Borum

Den sorte kat

Pop-op: Få dit behov for gys dækket med denne iscenesættelse af Edgar Allen Poe’s grumme novelle, som spiller aftenen før Allehelgenesaften

Den sorte kat er baseret på Edgar Allan Poe’s gysende novelle af samme navn, og forestillingen handler om et menneske i frit fald, der hjemsøges af sine ugerningers ofre – og som har noget vigtigt på hjertet.

Skuespiller Niels Anders Manley er akkompagneret af cellist Benedikte Borum på scenen, og forestillingens form er både baseret på den klassiske koncert og teatrets monologform.

Den sorte kat har tidligere spillet på Betty Nansen og på Aalborg Teater.


Hold øje!

Teatret Gruppe 38 er et lille teater med stort udsyn. Derfor præsenterer vi både danske og internationale forestillinger, så I kan opleve noget af dét, I ikke vidste fandtes. Ud over vores faste teaterprogram, åbner vi også dørene for andre intime og indholdsrige oplevelser i løbet af sæsonen – som vi eller vores samarbejdspartnere præsenterer.

Det gælder fx vores egne pop-op-arrangementer som disse, og de events Doc Lounge Aarhus afholder, når de præsenterer internationalt anerkendte dokumentarfilm i vores lokaler.

Følg med her på hjemmesiden, på sociale medier og via vores månedligt udsendte nyhedsbrev, som du hurtigt kan tilmelde dig her. 


 

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  60 min.
 • Medvirkende

  Niels Anders Manley
  Benedikte Borum
 • Komponist

  Niels Søren Hansen
 • Dramatiker

  Niels Anders Manley og Julie Petrine Glargaard
 • Forfatter

  Allan Edgar Poe
 • Enhedspris

  100,-

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan.
Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under Info nederst på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling i områdets mange parkeringskældre og parkeringspladser. Læs mere