Forestillinger

Niels Anders Manley og Benedikte Borum

Den sorte kat

Pop-op: Få dit behov for gys dækket med denne musikalske iscenesættelse af Edgar Allen Poe’s grumme novelle, som spiller aftenen før Allehelgensaften

“Jeg har altid holdt af dyr – men det er et særkende ved særligt sensitive børn”

Den sorte kat er baseret på Edgar Allan Poe’s gysende novelle af samme navn, og forestillingen handler om et menneske i frit fald, der hjemsøges af sine ugerningers ofre – og som har noget vigtigt på hjertet.

Skuespiller Niels Anders Manley er akkompagneret af cellist Benedikte Borum på scenen. Den sorte kat har tidligere spillet på Betty Nansen og på Aalborg Teater.


Hold øje!

Teatret Gruppe 38 er et lille teater med stort udsyn. Derfor præsenterer vi både danske og internationale forestillinger, så I kan opleve noget af dét, I ikke vidste fandtes. Ud over vores faste teaterprogram, åbner vi også dørene for andre intime og indholdsrige oplevelser i løbet af sæsonen – som vi eller vores samarbejdspartnere præsenterer.

Det gælder fx vores egne pop-op-arrangementer som disse, og de events Doc Lounge Aarhus afholder, når de præsenterer internationalt anerkendte dokumentarfilm i vores lokaler.

Følg med her på hjemmesiden, på sociale medier og via vores månedligt udsendte nyhedsbrev, som du hurtigt kan tilmelde dig her. 


 

Smuk musik og fantastisk skuespil! Man levede sig fuldstændig ind i historien. Disse type forestillinger kunne man godt bruge flere af.

En fængslende rejse ned i sindets mørke, med nærmest satanisk virtuositet - og et brilliant strejf humor. Fremragende opsætning - intet mindre!

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  60 min.
 • Medvirkende

  Niels Anders Manley
  Benedikte Borum
 • Komponist

  Niels Søren Hansen
 • Dramatiker

  Niels Anders Manley og Julie Petrine Glargaard
 • Forfatter

  Edgar Allan Poe
 • Enhedspris

  100,-

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan uden høje dørtrin.
Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst under Info nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere