Forestillinger

Siona O’Connell

DOC LOUNGE: In Gods Name (premiere)

DOC LOUNGE Aarhus præsenterer den internationale premiere på Siona O’Connells seneste film, In Gods Naam (I Guds navn) – en 26-minutters dokumentar, der ser på slavekirken i Cape Town.

Kom til den internationale premiere på Siona O’Connells seneste film, In Gods Naam. Filmen sætter fokus på Sydafrika, der forbliver er en adskilt nation.

Skabt af forsker og filmskaber og professor Siona O’Connell, betragter filmen de skismer, der forbliver uforenelige mellem Nederduitse Gereformeerder Kerk (NGK) og Den forenende reformerede kirke i Sydafrika (URCSA). Filmen argumenterer for en genfortolkning af fortiden for at kunne forestille sig en frihed, der ellers forbliver undtagelsen i nutidens Sydafrika.


Program
18.45 Døren åbnes
19.05 Kortfilm: The Tower (DOC LOUNGE Aarhus fokuserer på film fra Georgien i foråret 2020)
19:15 introduktion af Siona O’Connell
19:20 International premiere på In Gods Naam
20:00 Debat med Siona O’Connell, modereret af lektor Nick Shephard med fokus på medborgerskab, demokrati og frihed, med mulighed for at stille spørgsmål.
21:00 (ca.) Lounge og sprøde Sydafrikanske tunes .

Filmen vises med engelske undertekster, og aftenens talk foregår på engelsk.

Arrangementet organiseres og afholdes af DOC LOUNGE Aarhus, og alle spørgsmål til arrangementet rettes til DOC LOUNGE, der også varetager billetkøb.

Send e-mail til DOC LOUNGE Aarhus. 


 

  • Aldersgruppe:

    Voksne

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling. Enkelte forestillinger kan være uegnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under ‘Info’ på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling i områdets parkeringskældre og på diverse parkeringspladser – fx på Thit Jensens Gade (drej til højre fra Bernhard Jensens Blvd.), hos Navitas, Q-park ved Havnens Perle og Q-park ved Z-huset.

Derudover er der gratis parkeringsbåse, der kan benyttes i op til 3 timer (ubegrænset efter kl. 18.00), på Bernhard Jensens Blvd., hvor letbanen i fremtiden skal anlægges.

Har du spørgsmål angående parkering, er du altid velkommen til at kontakte os.