Forestillinger

Emily Railsback

DOC LOUNGE: Our Blood is Wine (premiere)

Dokumentarfilm, vinsmagning med traditionel georgisk vin, videnskab og unge kvindelige vinproducenter. Bemærk: Begrænset pladser. 

I filmen udforsker instruktør Emily Railsback og den prisbelønnede sommelier Jeremy Quinn genetableringen af ​​8.000 år gamle, georgiske vinfremstillingstraditioner, der næsten var gået tabt under det sovjetiske regime. Samtidig giver filmen et indblik i familielivet i landdistrikterne i Georgien.

Gennem filem viser Railsback, hvordan Georgien i dag er et kompliceret og spændende samfund, der har overlevet flere udenlandske invasioner, der har gjort det svært for den georgiske kultur at overleve. Genoplivningen af ​​traditionel vinfremstilling er en af de centrale kræfter, der driver den nu uafhængige og autonome nation til at genfinde sin identitet.

Efter filmen interviewer DOC LOUNGE den georgiske vinproducent Ketevan Berishvili fra Go Go vin, der portrætteres i filmen – en ung kvindelig vinproducent.

Under filmen giver sommelier og ass. prof. Qian Janice Wang og Domen en vinsmagning og introducerer nogle af de specielle vine og smage af Georgien.

Pris: 200 kr inkl. film, vinsmagning med ass. prof Qian Janice Wang og Domen Prešern samt mad.

Bemærk venligst, at der er et begrænset antal billetter til salg, og at filmen har engelske undertekster (vinsmagning og interview foregår også på engelsk).

 


Arrangementet organiseres og afholdes af DOC LOUNGE Aarhus, og alle spørgsmål til arrangementet rettes til DOC LOUNGE, der også varetager billetkøb.

Send e-mail til DOC LOUNGE Aarhus. 

 

Billetlink følger.