Forestillinger

Teatret Gruppe 38

Sensommer-syng med-koncert

Pop-op: Et vedmodigt og kærligt farvel med sommeren

De to pianister og komponister Søren Søndberg og Niels Søren Hansen inviterer publikum til at synge med, mens de fabulerer frit over smukke danske sommersange – fra En yndig og frydefuld sommertid – over Jeg er havren – til Danmark nu blunder den lyse nat.

Kom denne september eftermiddag og vær med til at tage en vemodig og kærlig afsked med sommeren.


Niels Søren Hansen er teaterkapelmester og har blandt andet stået for teaterkoncerten Højskolesangbogen på det kongelige teater 2017.

Søren Søndberg er fast musiker og komponist på Teatret Gruppe 38.


Hold øje!

Teatret Gruppe 38 er et lille teater med stort udsyn. Derfor præsenterer vi både danske og internationale forestillinger, så I kan opleve noget af dét, I ikke vidste fandtes. Ud over vores faste teaterprogram, åbner vi også dørene for andre intime og indholdsrige oplevelser i løbet af sæsonen – som vi eller vores samarbejdspartnere præsenterer.

Det gælder fx vores egne pop-op-arrangementer som disse, og de events Doc Lounge Aarhus afholder, når de præsenterer internationalt anerkendte dokumentarfilm i vores lokaler.

Følg med her på hjemmesiden, på sociale medier og via vores månedligt udsendte nyhedsbrev, som du hurtigt kan tilmelde dig her. 


 

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  Ca. 60 min.
 • Musiker og komponist

  Niels Søren Hansen
 • Musiker og komponist

  Søren Søndberg
 • Enhedspris

  75,-

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan uden høje dørtrin.
Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst under Info nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere