Forestillinger
Køb billet

ENGLENE I SNEEN

Meridiano Teatret

Juletid på Teatret Gruppe 38: ENGLENE I SNEEN er et juleeventyr for børn og voksne.

To børn drager af sted for at finde hjælp til deres fødende mor. Da sneen begynder at falde, farer de vild, og det bringer dem på en mytisk og magisk færd, hvor det eventyrlige blander sig med virkeligheden.

En smuk, tankevækkende juleforestilling fremført af en skuespiller og en cellist.

ENGLENE I SNEEN er en vidunderlig smuk, nær og rørende julefortælling. Her er verden hvid som englevinger, men også mørk som den sorte nat. Her får du en ualmindelig fin fortælling om noget, der er større end bare dig og mig. I et dragende visuelt univers bliver cellomusik fremført live, alt imens vi følger Maja og Babette i denne poetiske historie.

MERIDIANO TEATRET

Meridiano Teatret blev stiftet i 1996 af den italienske instruktør, dramatiker og scenograf Giacomo Ravicchio og skuespillerne Elise Müller og Lars Begtrup. Giacomo Ravicchio er teatrets kunstneriske leder.

Magisk realisme, poesi, humor og en visuel – nærmest filmisk – fortælleform er kendetegnende for Giacomo Ravicchios forestillinger. Han er kendt for sit stærke billedsprog. Meridiano Teatret er, sammen med Teater Tix, nomineret til Årets Reumert 2023 i kategorien Årets Særpris for forestillingen ANIMALS. Læs mere. 

 

Det føles som om, Elise Müller og Lea Havelund har al den tid i verden, der er brug for, til at fortælle en meget enkel historie, der fylder hele universet.

Giacomo Ravicchios verden har en magi, som jeg ikke kan stå for. Man forlader teatret med en følelse af at have overværet noget
´usædvanligt. Noget, der skaber tårer.

Mere end en forestilling ... en totaloplevelse.

 • Aldersgruppe:

  Voksne og børn fra 5 år
 • Varighed:

  45 min.
 • Medvirkende

  Elise Müller
  Lea Havelund Rasmussen
 • Komponist

  Jérôme Baur
 • Instruktør

  Giacomo Ravicchio
 • Dramatiker

  Giacomo Ravicchio
 • Oversætter

  Bent Holm

 

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere