Forestillinger

Enspanderenspand

Fabrizio Rosselli (I)

En yderst underholdende forestilling om plastikspande – og alt andet i livet

I denne morsomme og overraskende, ordløse forestilling manøvrerer en charmerende, klovneagtig karakter rundt med plastikspande, som han ambitiøst forsøger at placere i forskellige avancerede geometriske mønstre.

Men ambitionerne indfries aldrig som planlagt. Han må gang på gang erkende sine begrænsninger og indse, at fysikkens love sætter grænser for, hvad der er muligt.

Han vælger at se nye muligheder i sine nederlag, og gennem leg og opfindsomhed åbnes døren til en absurd, befriende og drømmeagtig verden, hvor spandene får helt nyt liv.


Om ENESTÅENDE Festival 21

Med ENESTÅENDE præsenterer vi danske og internationale soloforestillinger; gribende fortællinger fremført af én enkelt skuespiller på scenen. Musikere og teknikere giver væsentlige bidrag i flere af forestillingerne, men skuespilleren må ellers stå alene på scenen.

Billetpriser er som øvrige forestillinger i det faste program. Du kan derfor bruge både abonnement-rabat og dit sæsonkort, når du bestiller billet til forestillinger under ENESTÅENDE Festival 21.


 

Legesyg klovn, utrolig sjov og med sans for poesi og drømme.

Forestillingen giver et imponerende indblik i vores verden.

 • Aldersgruppe:

  For voksne uden og med børn fra 6 år
 • Varighed:

  50 min.
 • Skuespiller

  Fabrizio Rosselli
 • Iscenesætter

  Etienne Manceau
 • Dramaturg

  Giorgio Bertolotto
 • Sprog

  Forestillingen er ordløs