Forestillinger

Hip hip hip

Pudding asbl

(Gratis) En del af ENESTÅENDE – Solo Performance Festival 2019

Poetiske snapshots – kun for dig og en ledsager

Kom indenfor i Audrey Deros fortryllende univers. Hip-hip-hip spiller for en eller to personer ad gangen i en lille fotokabine, i et af Aarhus Domkirkes badehuse, der ligger lige ved siden af teatret.

Du vælger selv den historie du vil opleve, ved at indkaste en af de farvede mønter i kabinen – og klik! Du får din helt egen lille fortælling.

HIP HIP HIP er en samling små poetiske fortællinger, som er opført på en række store internationale festivaler igennem de seneste år. Det er første gang forestillingen vises i Danmark.


Billetter

Billetter til forestillingen er gratis, og kan kun bestilles ved at kontakte Teatret Gruppe 38 på mail post@gruppe38.dk eller tlf. 86 13 53 11 (telefonen er åben kl. 9.00-15.00 alle hverdage).

Der kan kun bestilles to billetter til samme forestillingsvisning. Børn skal være minimum fem år og skal være ledsaget af en voksen.

Det er muligt at bestille billet til hver halve time inden for spilleperioden (se nedenfor under “Info”), og der kan være op til 20 minutters ventetid. I ventetiden er det selvfølgelig muligt at opholde sig i teatrets foyer, hvor der findes vandudsigt, bar, siddepladser, garderobe og toiletter.

Bemærk venligst, at der er et begrænset antal billetter til rådighed. Billetterne bliver givet ud efter rækkefølge på bestillingerne – ind til der ikke er flere.

Alle er meget velkomne til at komme forbi teatret og badehuset inden for spilleperioden for at vente på første ledige plads til forestillingen, men vi kan desværre ikke garantere, at alle uden billet kommer til.

 • Aldersgruppe:

  Børn fra 5 år og voksne
 • Varighed:

  5-10 min.
 • Skuespiller og konceptudvikler

  Audrey Dero
 • Kunstnerisk konsulent

  Oriana Varak
 • Scenograf

  Dennis Gysen
 • Åbningstider for fotokabinen

  27. okt. kl.12.30-14.30
  27. okt. kl. 15.30-17.30
  Billetter kan bestilles til følgende tidspunkter
  12.30
  13.00
  14.00
  15.30
  16.00
  16.30
  17.00

 

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere