Forestillinger

Pudding asbl

Hip hip hip

En del af ENESTÅENDE – Solo Performance Festival 2019

Poetiske snapshots kun for dig og en ledsager

Kom indenfor i Audrey Deros fortryllende univers. Hip-hip-hip spiller for en eller to personer ad gangen i en lille fotokabine. Du ved, som vi kender dem fra banegårde og rutebilstationer.

Du vælger selv den historie du vil opleve, ved at indkaste en af de farvede mønter i kabinen – og klik! Du får din helt egen lille fortælling.

HIP HIP HIP er en samling små poetiske fortællinger, som er opført på en række store internationale festivaler igennem de seneste år. Det er første gang forestillingen vises i Danmark.


Billetter til forestillingen er gratis og kan bestilles fra efteråret 2019 – mere information følger.


 

 • Aldersgruppe:

  Børn fra 5 år og voksne
 • Varighed:

  5-10 min.
 • Varighed

  5-10 min.
 • Skuespiller og konceptudvikler

  Audrey Dero
 • Kunstnerisk konsulent

  Oriana Varak
 • Scenograf

  Dennis Gysen
 • Åbningstider for fotokabinen

  27. okt. kl.12.30-14.30
  27. okt. kl. 15.30-17.30

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling. Enkelte forestillinger kan være uegnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under ‘Info’ på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling i områdets parkeringskældre og på diverse parkeringspladser – fx hos Navitas, Q-park ved Havnens Perle og Q-park ved Z-huset.