Forestillinger

Odsherred Teater

JEG GÅR – #TEXTME WHENYOUGETHOME

JEG GÅR er en stærk og personlig forestilling om angsten for at gå alene – i mørket – på øde steder og frygten for mænd.

De mænd, der gemmer sig i skyggerne, som sniger sig ind på én og kidnapper, mishandler, voldtager og myrder. En mørk aften i kølvandet på #METOO begynder en kvinde at gå.

Hun går for sin søn. Hun går for sin mand. For alle de mænd hun kender og elsker.

“Skammen træder frem, hver gang dine grænser trædes ned.


En del af ENESTÅENDE Festival 2023.


ODSHERRED TEATER

Odsherred Teater er egnsteater på Sjælland. Teatret vægter samarbejdet med andre teatre, kulturinstitutioner, foreninger, organisationer, m.fl. Institutionen udfordrer gerne begrebet “teater” og ser gerne scenekunsten indgå i vidt forskellige sammenhænge. Læs mere.


 

Jeg går! markerer sig som en af de mest overbevisende og mest uafrystelige #MeToo-forestillinger i dansk teater. Skabt til et teaterpublikum af både kvinder og mænd.

 • Varighed:

  60 min.
 • Medvirkende og dramatiker

  Mei Oulund
 • Instruktør

  Leiv Arne Kjøllmoen
 • Komponist

  Randi Pontoppidan

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst under Credits & praktisk info nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere