Forestillinger
Køb billet via iltfestival.dk

PERFORM TOM WAITS

ILT Festival præsenterer: L’Orchestre d’Hommes-Orchestres

Gå ikke glip af Tom Waits’ musik præsenteret i et opfindsomt, imponerende, underholdende og helt uimodståeligt show under ILT Festival 2023

Bevæbnet med det farverige repertoire af det amerikanske musikikon Tom Waits tilbyder L’Orchestre d’Hommes-Orchestres en begivenhed, der mere er et show eller et musikalsk cirkus end bare en koncert.

Ved hjælp af næsten 100 genstande og opfundne instrumenter, optræder de seks vanvittige multi-instrumentalister sammen. Mens de bytter instrumenter og vokaler, sætter fingre mellem strengene og reb om halsen.


En del af ILT Festival 23

PERFORMS TOM WAITS spiller på Teatret Gruppe 38 som en del af Aarhus’  internationale scenekunstfestival ILT, der finder sted hvert andet år, og er arrangeret af Aarhus Teater, Teatret Svalegangen og Teatret Gruppe 38.

ILT trækker noget af det bedste og mest spektakulære scenekunst fra hele verden til Aarhus, og byder på oplevelser og overraskelser for alle i både teatersale og på gadeplan.


Køb billet via ILT Festivals hjemmeside og billetservice

Køb billet på billetten.dk eller kontakt ILT Festival billetservice hos Teatret Svalegangen på mail eller telefon +45 86 13 88 66 (telefonen er åben kl. 13.00-16.00 på hverdage, dog til 15.00 på fredage).


UDSOLGT – SE DEN OGSÅ PÅ RANDERS TEATER

PERFORM TOM WAITS er udsolgt, når den spiller her på Teatret Gruppe 38 under ILT Festival, men du kan tage en tur til Randers og se forestillingen på Randers Teater.


 

Det er blandt de mest originale ting, jeg nogensinde har set på scenen.

Et storslået skue af frækhed og multidisciplinær magi.

Tom Waits ham selv ville være jaloux.

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  95 min.
 • Tekst og musik

  Tom Waits, Chuck E.Weiss, Kathleen Waits-Brennan
 • Lysdesign

  Marc Tétreault
 • Styret af

  Philippe Lessard-Drolet
 • Performance

  Bruno Bouchard
  Gabrielle Bouthillier
  Jasmin Cloutier
  Simon Elmaleh
  Patrick Ouellet
  Danya Ortmann
 • Lyddesigner og teknisk instruktør

  Frédéric Auger
 • Sprog

  Engelsk
 • Om L'orchestre d'Hommes-Orchestre

  I 2002, da L'orchestre d'hommes-orchestres blev grundlagt i Quebec City (Canada), anede gruppens medlemmer ikke, at de faktisk byggede et springbræt til scenekunsten. Uklassificerbar og grænsende til flere kunstneriske discipliner, markerede L'orchestre d'hommes-orchestres sig først med koncertbegivenhederne Performs Tom Waits.

  Siden er mere end 20 originale produktioner til scenen eller offentlige rum fulgt efter, herunder med Shattered Cabaret, Tintamarre caravane, Les Palais og 150 cabanes/homes.

  L'orchestre d'hommes-orchestres har præsenteret produktioner i over 80 byer i omkring 20 lande i Europa, Amerika og Oceanien. I 2013 modtog kompagniet The City of Toronto Glenn Gould Protégé-prisen af ​​skuespiller Robert Lepage og i 2025 The City of Quebec-prisen.

 

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38 i forskellige p-huse . Læs mere