Forestillinger

Teater Patrasket

Pinocchio

Hvordan bliver man menneske?
Hvad er forskellen på rigtigt og forkert?
Og hvad betyder kærlighed?

Teater Patrasket leverer Carlo Collodis fantastiske klassiker, Pinocchio, i en ny, original version: En vild, visuel og musikalsk opsætning med dukkemagi, fysisk ensemblespil og grum og gakket humor.

Pinocchio er historien om dukken, der skal lære at blive menneske, og hans farefulde færd i en verden fuld af sære skikkelser, forunderlige hændelser, fristelser og bedrag.


Er du i tvivl om, hvilke billettyper, du skal vælge? Bliv klogere.


 

Fortalt af klovne i et musikalsk cirkusunivers folder Teater Patrasket historien om dukkedrengen Pinocchio ud som en gysende og poetisk rejse med en fars betingelsesløse kærlighed som kompas.

 • Aldersgruppe:

  3.-5. klasse
 • Varighed:

  50 min.
 • Medvirkende

  Anna Karina Nicolaisen
  Maria Myrgård
  Dirck Backer
  Bastian Popp
 • Scenograf

  Nathalie Mellbye
 • Komponist

  Bastian Popp
 • Tekniker

  Peter Rasmussen
 • Dukke- og maskedesign

  Katrine Karlsen
 • Dukke- og maskemagere

  Katrine Karlsen
  Genevieve Tremblay
  Dirck Backer
 • Kostumier

  Christina Tidemand Greth
 • Seniorteater 55+

  Man skulle tro, at det var løgn; forestilling, en kop kaffe/te og et stykke kage for 70 kr.* Et tilbud for alle unge mennesker på 55+ til forestillingen den 24. mar. kl. 17.

  *Vælg ”seniorteaterbillet55+" ved bestilling. Der er et begrænset antal seniorbilletter til rådighed.

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling. Enkelte forestillinger kan være uegnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under ‘Info’ på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling i områdets parkeringskældre og på diverse parkeringspladser – fx på Thit Jensens Gade (drej til højre fra Bernhard Jensens Blvd.), hos Navitas, Q-park ved Havnens Perle og Q-park ved Z-huset.

Derudover er der gratis parkeringsbåse, der kan benyttes i op til 3 timer (ubegrænset efter kl. 18.00), på Bernhard Jensens Blvd., hvor letbanen i fremtiden skal anlægges.

Har du spørgsmål angående parkering, er du altid velkommen til at kontakte os.