Forestillinger

POPCORN

Teater JaNejMåske

Teater JaNejMåske præsenterer teaterforestillingen POPCORN – en hoppende, poppende teaterforestilling for de 4-7 årige

Tænk, at en lille stenhård majskerne kan springe i luften med et “POP” og blive til en stor, blød, gyldenhvid bold? Det er nærmest magi! Og så smager den endda godt!

Er der virkelig ikke to popcorn der er ens? Kan mange popcorn bogstaveligt talt løfte i flok? Og kan et enkelt lille popcorn gøre en forskel?

I tre små fortællinger sættes popcorn i spil: Vi møder myren Mogens, der forelsker sig i en skinnende majskerne, en sur gammel mand og en landsby der må gå sammen og poppe sig ud af en naturkatastrofe – og så er vi med den dag, der starter et popcorn i 0. klasse.

POPCORN er en forestilling om at være helt sin egen og om at høre til; om at være sig selv i en gruppe og om at være en gruppe, der rummer mange sig-selv’er.


BILLET-BESTILLING

Teater JaNejMåske sælger billetter til POPCORN – ikke Teatret Gruppe 38.

Bestil dine billetter. 


 

 • Aldersgruppe:

  4-7 årige og voksne
 • Varighed:

  Ca. 40 min.
 • Skabt af

  Tina Steen og Bolette Engstrøm Bjerre
 • Instruktørkonsulent

  Mette Rønne

 

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst under Credits & praktisk info nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere