Forestillinger

Edhem Jesenkovic

Republika

En del af ENESTÅENDE – Solo Performance Festival 2017

Med performanceforestillingen Republika søger Edhem Jesenkovic tilbage til en ellers fortrængt periode af sit liv. En tid domineret af usikkerhed og frygt. Tilbage til 90´erne hvor borgerkrigene på Balkan brød ud, og hvor han og familien blev drevet på flugt.

Edhem Jesenkovic forsøger med Republika at finde tilbage for at forstå, hvordan flugt og frygt påvirker den virkelighed, han lever i i dag. Forestillingen er en rå og usødet iscenesættelse af en migrants konstante, indre kamp.

Performance-kunstneren og balletdanseren Jesenkovic er født og opvokset i Bosnien-Herzegovina. I 1993 emigrerede han til Sverige, hvor han fik øjnene op for dans. Hans karriere tog for alvor fart, da han i 1999 blev færdiguddannet fra Den Kongelige Svenske Balletskole.

Den anmelderroste danser har nu sin base i København og har brugt det sidste årti på at arbejde sammen med nogle af de mest anerkendte koreografer og dansekompagnier.

 


Spilletider

16. marts 2017 kl. 19.30


 

Edhem Jesenkovic har et stærkt nærvær i sin nye billedrige soloperformance om at være flygtning.

Mere Edhem-dans, tak!

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  45 min.
 • Medvirkende/ performer

  Edhem Jesenkovic
 • Koregrafi og koncept

  Edhem Jesenkovic
 • Dramartiker

  Inge Agnete Tarpgaard
 • Lys- og lyddesign

  Søren Knud

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan uden høje dørtrin.
Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst under Info nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere