Forestillinger

Ben Asamoah (TBA)

DOC LOUNGE: Sawaka og Swatted

DOC LOUNGE Aarhus præsenterer – under temaet internet-scams – to dokumentarfilm. Kortfilmen SWATTED og dokumentarfilmen SAKAWA. Efter filmvisningerne kan publikum deltage i en Q&A med filmskaber Ben Asamoah (TBA).

Kom med på en rejse ind i den splinternye computeralderalder! Oplev to film, der afslører de ukendte sider af internettet.

Vi starter aftenen med kortfilmen SWATTED. “Swatted” afslører en ny og dødbringende side af onlinespil, hvor spillerne bliver forvandlet til byttet selv – til tider med drabeligt resultat.

Efter en kort pause tager vi til skraldemarkerne i Ghana i søgningen efter e-mails, der lover kærlighed, mistede millioner fra ukendte, glemte diamantminer etc.

Dokumentarfilmen SAKAWA viser, hvordan de gamle bærbare computere og mobiltelefoner, som Vesten har dumpet i Ghana, bruges af unge mænd og kvinder til at forføre deres omhyggeligt udvalgte ofre over internettet med SAKAWA – en blanding af spam og sort magi.

 

Hvis der bare er én desperat amerikaner eller europæer, der bider på i den anden ende, er det som at vinde lotteriet, og jagten sætter ind. Den ghanesisk-belgiske filmskaber Ben Asamoah har ved brug af humor, bid og absurditet skildret et dybt traditionelt samfund, der overlever med brugen af ​​gamle computere og andres identitet.


Program
19:00 Døren åbnes
19:10 Kortfilm: SWATTED
19:30: Kort pause
19:40 Dokumentarfilm: SAKAWA
21:05 Spørgsmål og svar med filmskaber Ben Asamoah (TBA)

 

Køb billet
Pris: 75 kr. normal / 50 kr. studerende
DOC LOUNGE sælger billetter via Place2book

 


Filmen vises med engelske undertekster, og aftenens Q&A foregår på engelsk.

Arrangementet organiseres og afholdes af DOC LOUNGE Aarhus, og alle spørgsmål til arrangementet rettes til DOC LOUNGE, der også varetager billetkøb.

Send e-mail til DOC LOUNGE Aarhus. 

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  ca. 120 min.
 • Filmskaber

  Ben Asamoah (TBA)
 • Sprog og undertekster

  Engelske undertekster
 • Sted

  Teatret Gruppe 38
  Foyer og Lille sal
 • Pris

  Normal: 75,-
  Studerende: 50,-
  Billetkøb foretages via DOC LOUNGE Aarhus

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling. Enkelte forestillinger kan være uegnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under ‘Info’ på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling i områdets parkeringskældre og på diverse parkeringspladser – fx på Thit Jensens Gade (drej til højre fra Bernhard Jensens Blvd.), hos Navitas, Q-park ved Havnens Perle og Q-park ved Z-huset.

Derudover er der gratis parkeringsbåse, der kan benyttes i op til 3 timer (ubegrænset efter kl. 18.00), på Bernhard Jensens Blvd., hvor letbanen i fremtiden skal anlægges.

Har du spørgsmål angående parkering, er du altid velkommen til at kontakte os.