Forestillinger

Evy Konigsberg

Evys sange: Kom med til afslappet koncert med vandudsigt, vin, øl og vand og godt selskab

Musikerne Phillip Ørnø, Sven Ørnø, Kenneth Plon og Søren Søndberg inviterer indenfor til forårseftermiddagskoncert.

Her præsenterer de deres nykomponerede musik, skrevet til vers af den aktuelle forfatter Evy Konigsberg.

Evy Konigsbergs egentlige identitet er ukendt for offentligheden, men hendes tekster er anderledes direkte, og beskrives som suveræn og bittersød poesi, der rammer hvor det mærkes.

“Evy Konigsberg er vistnok 34 år, gift og har to børn. Hun er født i Viborg, men bor i København på Nørrebro. Hun har også boet i New York, hvor hun har arbejdet for et stort reklamebureau. Her mødte hun sin amerikanske mand. Og så påstår hun, at Stewart Allen Konigsberg (a.k.a Woody Allen) er hendes grandonkel.”

– Det Poetiske Bureaus Forlag

 


Pop-op-event

Eventet er en del af vores pop-op-program, som vi planlægger løbende for at kunne tilbyde et mere varieret udbud af nærværende, relevante og substansrige oplevelser til publikum.


 

Desuden har vi med al tydelighed forstået, at kunsten har mistet sin stemme i det offentlige rum, fordi den har lavet sig en regel om, at hvis den rigtig skal betyde noget, må den ikke betyde noget og derfor ikke have holdninger. (...) Hvad der imidlertid ændrer en lille bitte-bitte smule på sagen i det store perspektiv og temmelig meget i det lille er, at Evy Konigsberg har udgivet en samling på Det Poetiske Bureaus Forlag.

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  Ca. 70 min.
 • Forfatter

  Evy Konigsberg
 • Scene

  Teatersalen
 • Musikere

  Phillip Ørnø (vokal)
  Sven Ørnø (guitar)
  Kenneth Plon (bas)
  Søren Søndberg (keyboard)

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan uden høje dørtrin.
Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst under Info nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere