Forestillinger
Billetbestilling Praktisk info

SPØGELSESHUSET

AbstraXteater & Nørregaards Teater

To drenge, et spøgelse, en flue og et hus uden døre. Hvordan slipper vi ud?

Hvad er det for nogle signaler, der kommer fra den gamle, defekte radio? Hvorfor må de ikke lede efter nøglen? Giver det mening at ophæve tidsbegrebet? Og hvad er det for en pige, der kalder på hjælp fra et fjernt og ukendt sted?
En eksistentiel fortælling med gys og humor. En historie om savn og fortrolighed, om indrømmelser og fortrydelse, tillid og troskab. Et poetisk eventyr, hvor helten er selve fællesskabet.

NØRREGAARDS TEATER

Nørregaards Teater er et lille storbyteater i Odense Kommune. Teatret er bosiddende på deres to scener i Odense Centrum og Vollsmose. Teatret opfører børne- og ungdomsteater i alle genrer, således at publikum kan opleve danseteater, musikteater, klassisk teater, objektteater mm. Læs mere.

ABSTRAXTEATER

AbstraX er danskturnérende teater, der sigter efter at vise glæden og skønheden. AbstraXteater producerer forestillinger for voksne og unge. Teatret blev stiftet i 1998 af Jørn Kent Christensen og Bo Stendell Larsen, som er teatrets leder.

Modig, balstyrisk og særegen. Skønt, vigtigt og sjældent teater. Fyldt med dynamik, list og lune.

Stemningsfuld og dragende, mens både karakterer og publikum prøver at finde de rigtige ledetråde til at komme ud af huset.

"Spøgelseshuset" vokser ud over fantasien og gysets ramme, prikker til børns samvittighed og handler om venskab og grænseløs tillid.

 • Aldersgruppe:

  Voksne og børn fra 9 år
 • Varighed:

  60 min.
 • Medvirkende

  Bo Stendell Larsen
  Heine Ankerdal
 • Instruktører

  Bo Stendell Larsen og holdet
 • Scenograf

  Carsten Wittrock
 • Komponist

  Ole Højer Hansen
 • Dramatikere

  Bo Stendell Larsen
  Erik Hovby Jørgensen
 • Lysdesigner

  Jesper Thestrup
 • Kostumier

  Elsebeth Hede Jensen

 

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere