Forestillinger

Himmerlands Teater

VIL EN KUMMEFRYSER VÆRE NOGET FOR MIG?

Den værste tid på dagen er om formiddagen, når manden og børnene er taget afsted, og der er helt stille i huset. Jeg får kvalme af at tænke på alt det, jeg skal til at ordne. Så jeg tænder en cigaret! Cigaretter og kriminalromaner er foreløbig mine største laster

Hvad skete der egentlig under overfladen i forstædernes parcelhuse i 70’erne? Sandhederne finder man i Alt For Damerne anno 1970 – og i jazzsangerinden Lise Reinaus
sange.

VIL EN KUMMEFRYSER VÆRE NOGET FOR MIG? er en morsom og tankevækkende forestilling, med tekster taget direkte fra Alt For Damerne og masser af musik af bl.a. Lise Reinau og tidens Dansktop. Her er hjemmefester med fondue og Dry Martini, ensomhed og skilsmisse og ikke mindst spørgsmålet om, hvorvidt en kummefryser er vejen til lykken.

Det værste er, at jeg har det så skidt, selvom jeg har det så godt. Man skammer sig som en hund over ikke at kunne tåle gode tider.


AFTER TALK

Efter forestillingen  den 8. mar. kl. 19.30 arrangerer vi en talk. Mere information følger på gruppe38.dk, i nyhedsbreve og på sociale medier.


HIMMERLANDS TEATER

Himmerlands Teater er et af Danmarks mindste egnsteatre. Teatret er smukt beliggende i et gammelt sort pakhus på Kulturkajen i Hobro med udsigt ud over Mariagerfjord.

Teatret har siden 2003 spillet et bredt udvalg af forestillinger. Flere anmeldere skriver, at det er på Himmerlands Teater, man virkelig mestrer farcens svære kunst. Læs mere.


 

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  70 min.
 • Medvirkende

  Margrethe Manley
  Niels Søren Hansen
 • Idé

  Margrethe Manley
 • Kapelmester/arrangør

  Niels Søren Hansen
 • Instruktør

  Niels Anders Manley
 • Lysdesigner

  Søren la Cour
 • Dramatiker/tekster

  Margrethe Manley
  Susanne Sangill
  Alt For Damerne m.fl.
 • After talk

  After talk kræver ikke ekstra betaling og finder sted i forlængelse af forestillingen efter en kort pause.

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst under Credits & praktisk info nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere