Info

 Spar penge med et abonnement: Få dine billetter til 85,- | Oplev flot trilogi om frygt, vrede, kærlighed (og kom med til vores tre artist talks) for 255,-

 

Teatret Gruppe 38 holder sommerferie

Vi takker for denne sæson og holder lukket 4. juli – 2. august 2020

Vi vil gerne takke publikum for at tage fantastisk godt imod vores nye, flotte lokaler ved Bassin 7 på Aarhus Ø. Vi har fået og får fortsat mange positive reaktioner fra jer, og det betyder meget, hver gang.

Vi er aldeles taknemmelige for den store opbakning, vi har fået fra jer i forbindelse med nedlukningen her i foråret, så tak for det.

Ikke mindst, har vi mærket en stor teaterlyst og opbakning, når det gælder billetsalget til den nye sæson. Vores sæsonkort er udsolgt, og flere forestillinger til den kommende sæson er allerede udsolgte eller tæt på udsolgte. Vi går derfor glade på sommerferie.

Spar penge med et abonnement
Vi glæder os til at se jer i den nye sæson, hvor vi har to premierer: Jeg kan bedst li´når du er her, der handler om kærlighed og Vil du gemmes eller glemmes, som ser på livets store spørgsmål, der berører os alle, via børnenes logikker og undren. Begge forestillinger er både for voksne, der kommer med voksne, og familier.

Husk, at du kan spare penge med et abonnement. Du bliver abonnent ved at købe billet til mindst 3 forestillinger på samme tid. Gør du det, kan du få alle 3, og øvrige billetter du køber til sæson 20-21, for 85,- pr. stk.

God sommer!