Info

 Spar penge med et abonnement | Se og køb vores populære plakater

 

Vi fejrer Dansk Teater 300 År

I anledning af Dansk Teater 300 år fejrer vi arven efter Holberg efter forestillingen VIL DU GEMMES ELLER GLEMMES d. 23. september kl. 19.30.

Den 23. september 1722 kl. 17.00 kunne danske borgere for første gang opleve teater fremført på dansk på Lille Grønnegade Teatret i København. Derfor fejres Dansk Teater 300 År i hele landet dette efterår.

På Teatret Gruppe 38 markerer vi jubilæet med forestillingen VIL DU GEMMES ELLER GLEMMES og en efterfølgende skål. Forestillingen kredser om de begivenheder og mennesker, der har dannet os og forberedt os på livet. Det er det små i det store. Først er det vores mini univers – vores barndomsland – som sætter kraftigt aftryk på sjælen, senere skal vi gebærde os i det store samfund med dét, vi annammede i de tidlige år; på godt og ondt.

Efter forestillingen bruger vi en stund til at fejre den demokratisering af scenekunsten, Holberg støbte kuglerne til…og naturligvis med en fælles skål. Markeringen kræver kun billet til forestillingen.

★ ★ ★ ★ ★ ”Jordnært dejligt og samtidig kæmpestort i sin eksistentielle udstrækning og poetiske dybder” – Århus Stiftstidende

★ ★ ★ ★ ★★ “Fintfølende fortælling om alt det, som vi skal passe på og værne om.” – Scenekanten

Køb billet.