Info

Billetsalget til sæson 2023-24 er nu åbent |  Spar penge med et abonnement 

 

Giv et gavekort til Teatret Gruppe 38

Giv en oplevelse, der skærper forestillingsevnen og styrker samhørigheden

Pige med hjerte - gavekort - teatret gruppe 38

Køb gavekort 

Gavekort kan indløses ved billetkøb til alle billetter solgt af Teatret Gruppe 38, og er gyldige i tre år fra købsdatoen*.

Kommer du forbi os på Aarhus Ø, pakker vi meget gerne gavekort ind for dig, sammen med et af vores programmer – i gavepapir, vi selv har designet.

Besøg os alle hverdage kl. 9.00-15.00, og i forbindelse med forestillinger.


Eller giv en flot plakat

Udover gavekort, kan du bl.a. give én eller flere af Teatret Gruppe 38’s populære forestillingsplakater i gave. Dem pakker vi selvfølgelig også med glæde ind for dig.

Plakaterne er lavet af billedkunstner og scenograf Claus Helbo, og du kan købe dem for 75,- pr. stk. Forestillingsplakaterne kan ses og købes på teatret, og vi kan også sende dem til dig mod betaling af fragt.


JEG HAR ALT-gaven

Er gavemodtageren mere til bøger, kan du give ham/hende den livsbekræftende vers-bog Jeg har alt. Den finurlige, illustrerede bog appellerer lige meget til større børn og voksne.

Bogen er skrevet af Teatret Gruppe 38’s kunstnerisk leder, skuespiller og dramatiker Bodil Alling, og er illustreret af Claus Helbo.

Pris: 100,-

Køb bogen på teatret, eller kontakt os for at bestille den.


*Du bestemmer selv et gavekorts beløb, der dog skal være i hele kroner og ligge mellem 100 og 2.500 kr. Vores billetpriser ligger mellem 70-135 kr. alt efter billettype og arrangement. Se billetpriser og information.

Gavekort til Teatret Gruppe 38 kan kun indløses ved billetkøb, hvilket vil sige, det ikke kan benyttes som betaling i teatrets foyer-bar.

Der er ikke fortrydelsesret på gavekort og billetkøb. Gavekort købt på gruppe38.dk eller hos vores billetkontor kan dog udbetales kontant. Indenfor gavekortets gyldighedsperiode tages et gebyr på 25 kr. for udbetaling.

Gavekort har en gyldighed på 3 år fra udstedelsesdatoen.