Giv et gavekort til Teatret Gruppe 38

Giv en oplevelse, der skærper forestillingsevnen og styrker samhørigheden, med et gavekort til byens intimscene på Aarhus Ø.

Pige med hjerte tegning af claus helbo

Gavekort kan indløses ved billetkøb til alle billetter solgt af Teatret Gruppe 38, og er gyldige i tre år fra købsdatoen*. Kommer du forbi os på Aarhus Ø, pakker vi meget gerne gavekort ind for dig, sammen med et af vores programmer – i gavepapir, vi selv har designet. Besøg os alle hverdage kl. 9.00-15.00, og i forbindelse med forestillinger.

*Du bestemmer selv et gavekorts beløb, der dog skal være i hele kroner og ligge mellem 100 og 2.500 kr. Vores billetpriser ligger mellem 70-135 kr. alt efter billettype og arrangement. Se billetpriser og information.

Gavekort til Teatret Gruppe 38 kan kun indløses ved billetkøb, hvilket vil sige, det ikke kan benyttes som betaling i teatrets foyer-bar.
Der er ikke fortrydelsesret på gavekort og billetkøb. Gavekort købt på gruppe38.dk eller hos vores billetkontor kan dog udbetales kontant. Indenfor gavekortets gyldighedsperiode tages et gebyr på 25 kr. for udbetaling.

Gavekort har en gyldighed på 3 år fra udstedelsesdatoen.