Info

Pt. lukket for fysiske besøg grundet corona-situationen. Åbningstider dog som normalt på Tlf. 86 13 53 11. | Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev og få det hele med

Gavekort

Gavekort kan indløses ved billetkøb til alle billetter solgt af Teatret Gruppe 38, og er gyldige i tre år fra købsdatoen.

Køb et gavekort 

Indpakning
Vi kan pakke gavekort pænt ind for dig, hvis du kommer og afhenter på teatrets adresse. Det er også muligt, når teatret er lukket ned grundet corona – du kan bare ikke komme ind i bygningen, så ring eller skriv for at bestille og aftale afhentningstidspunkt.

Indpakkede gavekort kan også sendes til til dig med posten efter aftale og mod betaling af porto.

Det er også altid en mulighed bare at købe gavekortet online, og så selv printe det ud derefter.

Handelsbetingelser og praktisk information
Du bestemmer selv gavekortets beløb, der dog skal være i hele kroner og ligge mellem 100 og 2.500 kr. Vores løssalgsbilletter koster 70-135 kr. alt efter billettype og arrangement. Se billetpriser.

Gavekort kan kun indløses ved billetkøb.

Det er muligt at købe flere gavekort på én gang, og gavekort kan både købes online og ved direkte henvendelse til teatret. Alle gavekort kan indløses elektronisk.

Der er ikke fortrydelsesret på gavekort. Gavekort købt på gruppe38.dk eller hos vores billetkontor kan dog udbetales kontant. Indenfor gavekortets gyldighedsperiode tages et gebyr på 25 kr. for udbetaling. Gavekort har en gyldighed på 3 år fra udstedelsesdatoen, der står skrevet direkte på gavekortet – og kan oplyses ved at kontakte Teatret Gruppe 38 med ordrenummer/serienummer for gavekortet.