Info

Se information om coronavirus

Gavekort

Gavekort kan indløses ved billetkøb til alle billetter solgt af Teatret Gruppe 38, og er gyldige i tre år fra købsdatoen.

Køb et gavekort 

Indpakning
Ønsker du at give et gavekort til Teatret Gruppe 38, pakker vi det pænt ind for dig, hvis du kommer og køber/afhenter det på teatrets adresse.

Handelsbetingelser og praktisk information
Du bestemmer selv gavekortets beløb, der dog skal være i hele kroner og ligge mellem 100 og 2.500 kr. Vores løssalgsbilletter koster 70-135 kr. alt efter billettype og arrangement. Se billetpriser.

Gavekort kan kun indløses ved billetkøb.

Det er muligt at købe flere gavekort på én gang, og gavekort kan både købes online og ved direkte henvendelse til teatret. Alle gavekort kan indløses elektronisk.

Der er ikke fortrydelsesret på gavekort. Gavekort købt på gruppe38.dk eller hos vores billetkontor kan dog udbetales kontant. Indenfor gavekortets gyldighedsperiode tages et gebyr på 25 kr. for udbetaling. Gavekort har en gyldighed på 3 år fra udstedelsesdatoen, der står skrevet direkte på gavekortet – og kan oplyses ved at kontakte Teatret Gruppe 38 med ordrenummer/serienummer for gavekortet.