Info

Information om Covid-19 | Giv et gavekort til en oplevelse, man kan være sammen om

Persondatapolitik

Når kunder køber billetter til forestillinger/andre produkter, tilmelder sig vores nyhedsbrev eller bestiller vores sæsonprogram, gemmer vi de personoplysninger, som kunden selv oplyser. Dette er almindelige personlige oplysninger så som navn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger bliver behandlet med fortrolighed og din sikkerhed for øje.

Vores billetoperatør er BILLETTEN A/S, som vi derfor deler kundedata med for at kunne oprette, gemme og i det hele taget administrere dine billetkøb.
Læs mere under “Databehandling ved billetkøb o.a..” længere nede på siden.

Læs BILLETTEN A/S’s persondatapolitik.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deler vi også dit navn og din mailadresse med tjenesten MailChimp, som vi bruger til at administrere nyhedsbreve igennem – læs mere længere nede.


GDPR – persondatalov 

Teatret Gruppe 38 er selvfølgelig underlagt EU´s persondatalov (GDPR = General Data Protection Regulation). Vi skal derfor oplyse, at vi ikke sælger dine data til andre parter. Men vi vil gerne have lov til at gemme dine kontaktoplysninger (navn, e-mailadresse + evt. telefonnummer) i vores database, så vi kan sende dig info vedr. vores teaterforestillinger, og så vi kan se dine ordrer i vores systemer. 

Vi indsamler kun de data, som du oplyser i forbindelse med billetkøb/andre køb og tilmelding til vores nyhedsbrev, og vi bruger kun disse data i vores kommunikation med dig. Vi opbevarer dine data sikkert i databaser, som udelukkende kan tilgås af teatrets egne ansatte ved hjælp af brugeridentifikation og password.

Hvis du ikke ønsker, at dine data skal fremgå af vores database, og/eller ikke ønsker at modtage nyhedsbreve fra os længere, så send blot en mail til post@gruppe38.dk, så sletter vi dine oplysninger inden for tre hverdage – uden for vores ferieperioder. Skriver du til os i en af vores ferieperioder, sletter vi dine oplysninger inden for tre hverdage, efter ferieperiodens ophør.


Databehandling ved billetkøb 

Ved billetkøb/køb af gavekort, sæsonkort eller lign. indsamler vi de personoplysninger, som du giver os ifbm. dit køb: Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail mv.

De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt levere de services, du har købt af os. Oplysningerne bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration, herunder eksempelvis til fremsendelse af faktura, billetter, reminder e-mail/sms’er og i tilfælde af aflysning.

Dine oplysninger sælges ikke til en tredjepart, men de bliver opbevaret i vores IT-system og behandlet via vores billetoperatør BILLETTEN A/S, som vi har en databehandleraftale med. 

Du kan til hver en tid anmode om, at få oplyst, hvordan vi bruger/lagrer dine personoplysninger, og du har ret til, at få personoplysninger om dig selv slettet (se afsnittet GDPR længere oppe). Har du din egen brugerprofil i vores billetsystem, kan du også selv logge på din kundeprofil og slette og redigere oplysningerne.


Databenhandling via cookies her på hjemmesiden

Teatret Gruppe 38 bruger 3. parts cookies via Google Analytics. Det gør vi for at indsamle statistik, så vi løbende kan forbedre hjemmesidens indhold, funktioner og design. De indsamlede data er anonymiserede og bruges kun til dette formål. Når du besøger vores website registrerer vi automatisk dine anonymiserende handlinger i Google Analytics via cookies. 

Du kan afvise cookies på din computer via indstillingerne i din browser. Se guide. 


Databehandling ved nyhedsbreve

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev gemmer vi de oplysninger du selv tilmelder dig med. De data bruger vi til at kommunikere og markedsføre relevante  tilbud og nyheder til dig – via vores nyhedsbrevs-system MailChimp. Vi bruger kun disse data til markedsføring af vores egne produkter og aktiviteter.

Ønsker du senere at afmelde nyhedsbrevet igen, kan du altid gøre det via afmeld-linket, der findes i bunden af alle nyhedsbreve. Du kan også gøre det her. 

Oplysninger bliver opbevaret i vores IT-system og behandlet via Mailchimp, som vi har en databehandleraftale med. 

Ønsker du at blive slettet helt fra vores IT-system og Mailchimp, kan du altid kontakte os. fx på e-mail post@gruppe38.dk. Så sletter vi dine oplysninger inden for tre hverdage – uden for vores ferieperioder. Skriver du til os i en af vores ferieperioder, sletter vi dine oplysninger inden for tre hverdage, efter ferieperiodens ophør. 

I tilfælde af væsentlige ændringer i, hvordan vi håndterer dine personoplysninger, vil vi give dig besked.