Persondatapolitik - Gruppe 38
Info

NB: Ny adresse: Irma Pedersens Gade 222, 8000 Aarhus C. Find vej. 

Persondatapolitik

Når kunder køber billetter/andre varer, tilmelder sig vores nyhedsbrev eller bestiller vores sæsonbrochure, gemmer vi de oplysninger, som kunden selv oplyser. Dette er almindelige personlige oplysninger så som navn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger bliver behandlet med fortrolighed og din sikkerhed for øje.

Vores billetoperatør er Billetten A/S, som vi derfor deler din data med for at kunne oprette, gemme og i det hel taget administrere dine billetkøb.
Læs mere under “Databehandling ved billetkøb o.a..” længere nede på siden.

Læs Billetten A/S’s persondatapolitik.


GDPR 

Lisesom alle andre er Teatret Gruppe 38 underlagt EU´s nye persondatalov (GDPR = general data protection regulation). Vi skal derfor oplyse, at vi ikke sælger dine data til andre parter. Men vi vil gerne have lov til at gemme dine kontaktoplysninger (navn, e-mailadresse + evt. telefonnummer) i vores database, så vi kan sende dig info vedr. vores teaterforestillinger og øvrige tilbud.

Vi indsamler kun de data, som du oplyser i forbindelse med billetkøb/andre køb og tilmelding til vores nyhedsbrev, og vi bruger kun disse data i vores kommunikation med dig. Vi opbevarer dine data sikkert i databaser, som udelukkende kan tilgås af teatrets egne ansatte ved hjælp af brugeridentifikation og password.

Hvis du ikke ønsker at stå i vores database, og ikke ønsker at modtage nyheder o.lign. fra os, så send en mail til post@gruppe38.dk, så sletter vi dine oplysninger inden for 3 hverdage – uden for vores ferieperioder. Skriver du til os i en af vores ferieperioder, sletter vi dine oplysninger inden for tre hverdage, efter ferieperiodens ophør.


Databehandling ved billetkøb o.a.

Ved billetkøb/køb af gavekort, årskort eller lign. indsamler vi de personoplysninger, som du giver os ifbm. dit køb: Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail mv.

De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt levere de services, du har købt af os. Oplysningerne bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration, herunder eksempelvis til fremsendelse af faktura, billetter, reminder e-mail/sms og i tilfælde af aflysning.

Dine oplysninger sælges ikke til en tredjepart.

Oplysninger bliver opbevaret i vores IT-system og behandlet via vores billetoperatør www.billetten.dk, som vi har en databehandleraftale med. 

Du kan til hver en tid anmode om, at få oplyst hvordan vi bruger/lagrer dine personoplysninger, og du har ret til, at få personoplysninger om dig selv slettet af os. Har du din egen brugerprofil i vores billetsystem, kan du også selv logge på din kundeprofil og slette og redigere oplysningerne.

I tilfælde af væsentlige ændringer i hvordan vi håndterer dine personoplysninger, vil vi give dig besked.


Databehandling ved nyhedsbreve

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev gemmer vi dit navn og din mailadresse, samt de oplysninger du selv tilmelder dig med. De data bruger vi til at kommunikere og markedsføre relevante teater-relaterede tilbud og nyheder til dig, via vores nyhedsbrevs-system og via andre platforme. Vi bruger kun disse data til markedsføring af vores egne produkter og aktiviteter.

Ønsker du senere at afmelde nyhedsbrevet igen, kan du altid gøre det via afmeld-linket, der findes i bunden af alle nyhedsbreve. Du kan også gøre det her. 

Oplysninger bliver opbevaret i vores IT-system og behandlet via Mailchimp, som vi har en databehandleraftale med. 

Ønsker du at blive slettet helt fra vores IT-system og Mailchimp, kan du altid kontakte os. fx på e-mail post@gruppe38.dk. Så sletter vi dine oplysninger inden for 3 hverdage – uden for vores ferieperioder. Skriver du til os i en af vores ferieperioder, sletter vi dine oplysninger inden for tre hverdage, efter ferieperiodens ophør. 

I tilfælde af væsentlige ændringer i, hvordan vi håndterer dine personoplysninger, vil vi give dig besked.