Persondatapolitik - Gruppe 38

Persondatapolitik

Når kunder køber billetter/andre varer, tilmelder sig vores nyhedsbrev eller bestiller vores sæsonbrochure, gemmer vi de oplysninger, som kunden selv oplyser. Dette er almindelige personlige oplysninger så som navn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger bliver behandlet med fortrolighed.

Vi benytter ikke personfølsomme oplysninger og bruger ikke coockies på grupppe38.dk.

Vores billetoperatør er Billetten A/S.
Læs Billetten A/S’s persondatapolitik.

GDPR 

Lisesom alle andre er Teatret Gruppe 38 underlagt EU´s nye persondatalov (GDPR = general data protection regulation). Vi skal derfor oplyse, at vi ikke sælger dine data til andre parter. Men vi vil gerne have lov til at gemme dine kontaktoplysninger (navn, e-mailadresse + evt. telefonnummer) i vores database, så vi kan sende dig info vedr. vores teaterforestillinger.

Vi indsamler kun de data, som du frivilligt oplyser i forbindelse med billetkøb/andre køb og tilmelding til vores nyhedsbrev, og vi bruger kun disse data i vores kommunikation med dig. Vi opbevarer dine data sikkert i databaser, som udelukkende kan tilgås af teatrets egne ansatte ved hjælp af brugeridentifikation og password.

Hvis du ikke ønsker at stå i vores database, og ikke ønsker at modtage nyheder o.lign. fra os, så send en mail til post@gruppe38.dk.

Databehandling ved billetkøb o.a.

Ved billetkøb/køb af gavekort, årskort eller lign. indsamler vi de personoplysninger, som du giver os ifbm. dit køb: Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail mv.

De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt levere de services, du har købt af os. Oplysningerne bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration, herunder eksempelvis til fremsendelse af faktura, billetter, reminder email/sms og i tilfælde af aflysning, og videregives eller sælges ikke til en tredjepart.

Oplysninger bliver opbevaret i vores IT-system og behandlet via vores billetoperatør www.billetten.dk, som vi har en databehandleraftale med. 

Du kan til hver en tid anmode om, at få oplyst hvordan vi bruger/lagrer dine personoplysninger, og du har ret til, at få personoplysninger om dig selv slettet af os. Har du din egen brugerprofil i vores billetsystem, kan du også selv logge på din kundeprofil og slette og redigere oplysningerne.

I tilfælde af væsentlige ændringer i hvordan vi håndterer dine personoplysninger, vil vi give dig besked.

Databehandling ved nyhedsbreve

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev gemmer vi dit navn og din mailadresse, samt de oplysninger du selv tilmelder dig med. Som nyhedsbrevsmodtager bruger vi de data, du selv har tilmeldt dig nyhedsbrevet med til, at kommunikere og markedsføre relevante teater-relaterede tilbud og nyheder til dig, via vores nyhedsbrevs-system og via andre platforme. Vi bruger kun disse data til markedsføring af vores egne produkter og aktiviteter.

Ønsker du senere at afmelde nyhedsbrevet igen, kan du altid gøre det via afmeld-linket, der findes i bunden af alle nyhedsbreve. Du kan også gøre det her.