Info

Få dine billetter til rabatpris med et abonnement | Få vores forestillingsplakater med hjem i stuen

Persondatapolitik

Når kunder køber billetter til forestillinger/andre produkter, tilmelder sig vores nyhedsbrev eller bestiller vores sæsonprogram, gemmer vi de personoplysninger, som kunden selv oplyser. Dette er almindelige personlige oplysninger så som navn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger bliver behandlet med fortrolighed og din sikkerhed for øje.

Vores billetoperatør er BILLETTEN A/S, som vi derfor deler kundedata med for at kunne oprette, gemme og i det hele taget administrere dine billetkøb.
Læs mere under “Databehandling ved billetkøb o.a..” længere nede på siden.

Læs BILLETTEN A/S’s persondatapolitik.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deler vi også dit navn og din mailadresse med tjenesten MailChimp, som vi bruger til at administrere nyhedsbreve igennem – læs mere længere nede.

Når du accepterer markedsføring-coockies ved brug af websitet her, deler Teatret Gruppe 38 også oplysninger om dig og din adfærd på vores website med Meta og Google (herunder også YouTube). Læs mere længere nede. 


GDPR – persondatalov 

Teatret Gruppe 38 er selvfølgelig underlagt EU´s persondatalov (GDPR = General Data Protection Regulation). Vi skal derfor oplyse, at vi ikke sælger dine data til andre parter. Men vi vil gerne have lov til at gemme dine kontaktoplysninger (navn, e-mailadresse + evt. telefonnummer) i vores database, så vi kan sende dig info vedr. vores teaterforestillinger, og så vi kan se dine ordrer i vores systemer. 

Vi indsamler kun de data, som du oplyser i forbindelse med billetkøb/andre køb og tilmelding til vores nyhedsbrev, og vi bruger kun disse data i vores kommunikation med dig. Vi opbevarer dine data sikkert i databaser, som udelukkende kan tilgås af teatrets egne ansatte ved hjælp af brugeridentifikation og password.

Hvis du ikke ønsker, at dine data skal fremgå af vores database, og/eller ikke ønsker at modtage nyhedsbreve fra os længere, så send blot en mail til post@gruppe38.dk, så sletter vi dine oplysninger inden for tre hverdage – uden for vores ferieperioder. Skriver du til os i en af vores ferieperioder, sletter vi dine oplysninger inden for tre hverdage, efter ferieperiodens ophør.


Databehandling ved billetkøb 

Ved billetkøb/køb af gavekort, sæsonkort eller lign. indsamler vi de personoplysninger, som du giver os i forbindelse med dit køb. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail mv.

De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt at levere de services, du har købt af os. Oplysningerne bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration, herunder eksempelvis til fremsendelse af faktura, billetter, reminder e-mail/sms’er og i tilfælde af aflysning.

Dine oplysninger behandles i vores IT-system og via vores billetoperatør BILLETTEN A/S, som vi har en databehandleraftale med. Oplysningerne opbevares på en dansk server og sælges ikke til en tredjepart.

Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe dit kundeforhold med os løber, og oplysningerne slettes eller anonymiseres efter 2 år. Dog er vi forpligtet ifølge bogføringsloven til at opbevare oplysninger, der anvendes i bogholderiet, i 5 år.

Du kan til enhver tid anmode om at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har om dig, samt hvordan vi bruger/lagrer dem, og du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig ændret. Har du din egen brugerprofil i vores billetsystem, kan du også selv logge på din kundeprofil og slette og redigere oplysningerne.

Såfremt du har spørgsmål til vores opbevaring/anvendelse af dine personoplysninger, ønsker adgang til de oplysninger, vi har registreret om dig eller har rettelser til dine data, skal du sende os en mail på post@gruppe38.dk.


Databenhandling via cookies her på hjemmesiden

Teatret Gruppe 38 bruger statistiske 3. parts cookies via Google og Vimeo. Det gør vi for at indsamle statistik, så vi løbende kan forbedre henholdsvis hjemmesidens indhold, funktioner og design. De indsamlede data er anonymiserede og bruges kun til dette formål.

Når du accepterer cookies til marketing. bruger vi også 3. parts cookies via Meta og Google for at optimere vores marketingaktivitet på disses platforme, så denne indsats udføres, så den er mest relevant for dig og os.

Du kan altid læse mere om og redigere din accept af cookies ved at trykke på det grønne cookie-symbol nederst til venstre på hjemmesiden.

Du kan afvise cookies på din computer via indstillingerne i din browser. Se guide. 


Databehandling ved nyhedsbreve

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev gemmer vi de oplysninger du selv tilmelder dig med. De data bruger vi til at kommunikere og markedsføre relevante  tilbud og nyheder til dig – via vores nyhedsbrevs-system MailChimp. Vi bruger kun disse data til markedsføring af vores egne produkter og aktiviteter.

Ønsker du senere at afmelde nyhedsbrevet igen, kan du altid gøre det via afmeld-linket, der findes i bunden af alle nyhedsbreve. Du kan også gøre det her. 

Oplysninger bliver opbevaret i vores IT-system og behandlet via Mailchimp, som vi har en databehandleraftale med. 

Ønsker du at blive slettet helt fra vores IT-system og Mailchimp, kan du altid kontakte os. fx på e-mail post@gruppe38.dk. Så sletter vi dine oplysninger inden for tre hverdage – uden for vores ferieperioder. Skriver du til os i en af vores ferieperioder, sletter vi dine oplysninger inden for tre hverdage, efter ferieperiodens ophør. 

I tilfælde af væsentlige ændringer i, hvordan vi håndterer dine personoplysninger, vil vi give dig besked.