Billetpriser

Billettyper

Løssalg/standard
135-150 kr.

Sæsonkort 2024-25
550 kr. (udsolgt)

Abonnement-billet (min. 3 forestillinger)
85-95 kr.

Pensionist
85-95 kr.

Studerende over 25 år
85-95 kr.

Unge 18-25 år
70 kr.

Børn/unge op til 18 år
70 kr.

Seniorteater55+
På udvalgte datoer og spilletidspunkter sælger vi et begrænset antal af denne billettype, der inkluderer kaffe og kage til din forestilling. Læs mere længere nede på siden.
95 kr.

Teater og valgfri glas 18-25
Få en vand/øl/et glas vin sammen med din billet til ægte, originalt teater på Aarhus Ø. Tilbuddet gælder alle mellem 18-25 år, der køber billettypen ”Teater og valgfri glas 18-25” på udvalgte spilledatoer.
85 kr.

Ledsagerbilletter
Har du ledsagerkort, kan du få en billet til din ledsager ved at kontakte os direkte på telefon eller mail – gerne i god tid. Du skal fremvise ledsagerkort ved billettering på teatret. Din ledsager ikke kan gøre brug af ledsagerbilletten, hvis du selv bliver forhindret i at komme. Allerede købte billetter kan ikke ombyttes til ledsagerbilletter.

Billetkøb- og betalingsinfo

Køb dine billetter nemt direkte her på vores hjemmeside.

Du kan også altid kontakte os på tlf. 86 13 53 11 eller post@gruppe38.dk for personlig service.
Administrationen er åbent på alle hverdage kl. 9.00-15.00 (telefonen også en time før forestillinger), og er lukket på helligdage.

Rabatter ikke kan kombineres, og sæsonkort og adgang til abonnement-rabat er personlige rabatter.

MobilePay

Teatrets MobilePay-nummer er 19519.

Betaling med MobilePay kan foretages ved billetkøb, der sker via personlig henvendelse til teatret og ved køb i vores foyer-bar (husk at notere dit fulde navn/ordrenummer som kommentar ved betaling af billetter via app’en, hvis du ikke anvender din egen telefon)

crocket tegning af claus helbo

Abonnement

Køb billet til mindst tre forskellige forestillinger på én gang – så får du både de tre billetter og eventuelle efterfølgende personlige billetkøb inden for samme sæson til 95 kr. pr. billet.

Vælg billettypen Abonnement, når du køber billetter.
Vi tager forbehold for udsolgte og aflyste forestillinger. Der kan ikke købes abonnement-billetter til særarrangementer. Et abonnement er gyldigt i hele den indeværende sæson  – en sæson bliver offentliggjort hvert forår, og løber fra august-maj/juni året efter.

Pige med hjerte tegning af claus helbo

Gavekort

Giv et gavekort til Teatret Gruppe 38.

Gavekort kan indløses ved billetkøb til alle billetter solgt af Teatret Gruppe 38, og er gyldige i tre år fra købsdatoen. Ønsker du at give et gavekort til Teatret Gruppe 38, pakker vi det pænt ind for dig ved afhentning. Du bestemmer selv gavekortets beløb, der dog skal være i hele kroner.

Gavekort kan kun indløses ved billetkøb til forestillinger og har en gyldighed på 3 år fra udstedelsesdatoen. Gavekort kan både købes online og ved direkte henvendelse til teatret.

Der er ikke fortrydelsesret på gavekort. Gavekort købt på gruppe38.dk eller hos vores billetkontor kan dog udbetales kontant. Indenfor gavekortets gyldighedsperiode tages et gebyr på 25 kr. for kontant udbetaling.

Sæsonkort (udsolgt)

Få en hel sæson fuld af lyslevende scenekunst, der styrker forestillingsevnen for 550 kr.

Se så meget teater du orker med et sæsonkort til Teatret Gruppe 38. Kortet giver fri adgang til alle sæsonens teaterforestillinger i vores faste program. Undtagelsen er andre særarrangementer i huset.

Du vil desuden få mulighed for at modtage særlige tilbud i et nyhedsbrev kun for sæsonkortholdere.
Du kan sikre dig at modtage disse tilbud ved at være tilmeldt vores almindelige nyhedsbrev og at købe det aktuelle sæsonkort.

Vi tager forbehold for udsolgte og aflyste forestillinger. Som sæsonkortindehaver vil du altid kunne se dine ordrer under “Din billetprofil” i menulinjen øverst på siden.

Teater og valgfri glas 18-25

Er du mellem 18-25 år skal du selvfølgelig med i teatret og mærke, at du lever.

Få en vand/øl/et glas vin sammen med din billet til ægte, originalt teater på Aarhus Ø. Det hele for 85,-.

Tilbuddet gælder alle mellem 18-25 år, der køber billettypen ”Teater og valgfri glas 18-25” på udvalgte spilledatoer.

Se alle datoer, der løbende bliver opdateret her.

Seniorteater 55+

Man skulle tro, at det var løgn;
forestilling, en kop kaffe og en dejlig kage for 95 kr. i alt.

Tilbuddet gælder for alle på 55 år+ med den specifikke billettype seniorteater55+,
der fås i begrænset antal. Som noget nyt i år også på udvalgte formiddage, hvor vi serverer morgenbrød

26. sep. kl. 11.30
MIN SØSTER ER EN HAVFRUE (premiereforestilling)

01. okt. kl. 17.00
MIN SØSTER ER EN HAVFRUE (premiereforestilling)

22. okt. kl. 17.00
TANGO

24. okt. kl. 12.00
TANGO

3. dec. kl. 17.00 (udsolgt af seniorteaterbilletter 55+)
DEN HELLIGE NAT

5. dec. kl. 11.30
DEN HELLIGE NAT

28. jan. kl. 17.00
BJØRNEN SOM IKKE VAR

6. feb. kl. 11.30
SUFI SURF

4. mar. kl. 17.00
RIVALER

13. mar. kl. 11.30
VIL DU GEMMES ELLER GLEMMES

10. APR. kl. 11.30
DET HEMMELIGE BIBLIOTEK

*Vælg billettypen “seniorteater55+” ved billetkøb.

Det er et næsten uhørligt godt tilbud, og derfor er der kun et begrænset antal af de eftertragtede seniorteater55+-billetter til hver af de pågældende forestillinger. Tilbuddet er kun gyldigt for publikummer med den pågældende billettype. Alle publikummer er selvfølgelig meget velkomne til forestillingerne.

Handelsbetingelser

Når du køber billet til Teatret Gruppe 38 foregår det via vores billetoperatør BILLETTEN A/S, og de mest væsentlige punkter i BILLETTEN’s handelsbetingelserne fremgår her:
Billettens pris er inklusive moms.

Ordregebyr
Der pålægges hver ordre ved online køb et ordregebyr på DKK 5,00.
Ved forsendelse er ordregebyret inkluderet i forsendelsesprisen på DKK 40,00 pr. ekspedition.

Fortrydelsesret
I HENHOLD TIL LOV OM VISSE FORBRUGERAFTALER § 18 STK. 2 NR. 13, ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN.

Forsendelse
BILLETTEN A/S anvender Post Nord ved forsendelser. Ved forsendelse tillægges en forsendelsespris på DKK 40,00 pr. ekspedition.

Aflysninger
Aflysning dækker kun over, at eventet slet ikke gennemføres. Ændring af dato, delvis gennemførelse eller ændring i repertoiret er ikke at betragte som en aflysning. Kun arrangøren (i dette tilfælde Teatret Gruppe 38) er ansvarlig i tilfælde af aflysning og kan give tilladelse til, at billetten refunderes. I det tilfælde refunderes hele billettens pris ved henvendelse til det sted, hvor billetten er købt. Forsendelses-, betalingskort- og billetgebyr refunderes ikke.

Forbehold
BILLETTEN A/S TAGER FORBEHOLD FOR FEJL I DE VISTE PRISER OG FOR UDSOLGTE EVENTS.

Reklamation
Enhver form for reklamation, der vedrører selve eventet, skal rettes direkte til arrangøren (Teatret Gruppe 38). Er der imidlertid noget, du ikke er tilfreds med i forbindelse med dit køb af billetter, er du altid velkommen til at kontakte Billetten A/S på service@billetten.dk.

Mand ved skrivebord med spørgsmålstegn over hovedet - tegning claus helbo - teatret gruppe 38

Merchandise

Køb gruppe 38’s plakater

Det er billedkunstner og scenograf Claus Helbo, der laver stort set alle Teatret Gruppe 38’s populære forestillingsplakater. Flere af plakaterne kan i dag ses på både Dansk Designmuseum og Dansk Plakat Museum.

Du kan købe plakaterne med hjem til stuevæggen for 75,- pr, stk.

Se hvilke af teatrets plakater, du kan købe med hjem.

Køb JEG HAR ALT (illustreret bog)

Er du mere til bøger, synes vi, præsenterer vi dig lige for den livsbekræftende vers-bog Jeg har alt. Den finurlige, illustrerede bog appellerer lige meget til større børn og voksne.

Bogen er skrevet af Teatret Gruppe 38’s kunstnerisk leder, skuespiller og dramatiker Bodil Alling, og er illustreret af Claus Helbo.

Pris: 100,-

Køb bogen på teatret, eller kontakt os for at bestille den.