Info

Billetsalget til sæson 2023-24 er nu åbent |  Spar penge med et abonnement 

 

Her kan børn og voksne møde en legesyg forestilling om et hus, der forandrer sig og viser nye sider af sig selv og sine beboere med de fire årstider.

Hvad er det her, og hvad er det? Vi opdager, at når nysgerrigheden tager over, så kan drengen Daniel med en pude, en taske og en dyne forvandle sit værelse til alting.

På scenen er der en kvinde, en stol og en taske. Frem af tasken tager hun forskellige genstande, én efter én. Indholdet er ikke stort, og den smule, der er, er ikke noget smukt syn.

JEG GÅR er en stærk og personlig forestilling om angsten for at gå alene – i mørket – på øde steder og frygten for mænd.

Hårdtslående, vildtvoksende og humoristisk monolog med Olaf Højgaard om at være fanget i et misbrug. Instrueret af Christian Lollike.

Stemningen bliver gribende og intens, når Nis Bank-Mikkelsen bliver talerør for Levis skæve persongalleri af jødiske skræddere, håndværkere og musikere.

En sjov og bevægende, ordløs historie om at være helt alene og alligevel finde hjem

Det hemmelige bibliotek er et smukt rum for børn og voksne. Historien er hemmelig, indtil den bliver fortalt.

Med ENESTÅENDE Festival præsenterer Teatret Gruppe 38 danske og internationale soloforestillinger – for at hylde en særlig genre, der kræver stærk kontakt mellem publikum og skuespiller