All This Coming and Going

Vi præsenterer All This Coming and Going som en del af Aarhus Lydkunstfestival 2020 ved Bassin 7 på Aarhus Ø.

Havet har fascineret os i årtusinder.
Det milde og gavmilde, brutale og grådige hav.

Den mystiske og mytiske horisont har givet os drømme om fjerne kyster og eksotiske landskaber, der ligger gemt udenfor øjets rækkevidde.

All This Coming and Going er et bibliotek uden bøger, der fortæller myter og historier om den sidste rejse; mirakler; gåder, hjertegribende ængstelse; stille gråd, skibsforlis og frydeskrig.

Vi inviterer publikum til at fordybe sig i havets mysterier og betydning for menneskets forståelse af sig selv, når vi åbner dørene til høreinstallationen under Aarhus Lydkunstfestival den 22.-23. august kl. 19:30 – ca. 21:00.

Biblioteket er en lille del af en meget stor teaterinstallation, som Teatret Gruppe 38 opførte, i samarbejde med tasmanske Terrapin Puppet Theatre og schweiziske Trickster-p, først på Aarhus Ø under Aarhus 2017 – Europæisk Kulturhovedstad, og siden på den store kunstfestival Dark MoFo Festival i Hobart, Tasmanien.


Begivenheden er gratis, kræver ikke tilmelding og publikum bestemmer selv varigheden af besøget. Drikkevarer kan købes i Teatret Gruppe 38’s foyer i hele åbningstiden.


 

Hip hip hip

(Gratis) En del af ENESTÅENDE – Solo Performance Festival 2019

Poetiske snapshots – kun for dig og en ledsager

Kom indenfor i Audrey Deros fortryllende univers. Hip-hip-hip spiller for en eller to personer ad gangen i en lille fotokabine, i et af Aarhus Domkirkes badehuse, der ligger lige ved siden af teatret.

Du vælger selv den historie du vil opleve, ved at indkaste en af de farvede mønter i kabinen – og klik! Du får din helt egen lille fortælling.

HIP HIP HIP er en samling små poetiske fortællinger, som er opført på en række store internationale festivaler igennem de seneste år. Det er første gang forestillingen vises i Danmark.


Billetter

Billetter til forestillingen er gratis, og kan kun bestilles ved at kontakte Teatret Gruppe 38 på mail post@gruppe38.dk eller tlf. 86 13 53 11 (telefonen er åben kl. 9.00-15.00 alle hverdage).

Der kan kun bestilles to billetter til samme forestillingsvisning. Børn skal være minimum fem år og skal være ledsaget af en voksen.

Det er muligt at bestille billet til hver halve time inden for spilleperioden (se nedenfor under “Info”), og der kan være op til 20 minutters ventetid. I ventetiden er det selvfølgelig muligt at opholde sig i teatrets foyer, hvor der findes vandudsigt, bar, siddepladser, garderobe og toiletter.

Bemærk venligst, at der er et begrænset antal billetter til rådighed. Billetterne bliver givet ud efter rækkefølge på bestillingerne – ind til der ikke er flere.

Alle er meget velkomne til at komme forbi teatret og badehuset inden for spilleperioden for at vente på første ledige plads til forestillingen, men vi kan desværre ikke garantere, at alle uden billet kommer til.