AT DELE ET LIV

En komedie om to menneskers fælles liv.

Fra det første møde, over kriser og sejre og helt almindelige tirsdage. Der kastes lys på vores måder at være på, misforståelser, fortalelser og forventninger. Det er genkendeligt og morsomt og giver med garanti stof til samtaler bagefter.

At dele et liv er unik i sin struktur og form. Publikum skaber forestillingen sammen med skuespillerne, idet publikum er med til at afgøre, hvilken rækkefølge scenerne i forestillingen spilles i. Det giver en unik oplevelse hver aften. Scenerne forbliver de samme, men oplevelsen af dem og deres betydning forandres afhængigt af rækkefølgen.

KULTURMARKT

Kulturmarkt er drevet af skuespiller Mette Rønne og beskriver sig selv som et kulturelt supermarked med hylder fulde af teater, comedy, dans, ny-cirkus, magi og storytelling. Mette Rønne tror på, at alle har gavn af kultur og fortjener at møde kunst i sin dagligdag. Læs mere.

DET KOMMENDE TEATER

Det Kommende Teater er skabt og drevet af skuespiller Søren Ruby. Det er et turnérende teater, der spiller nyskrevet dansk dramatik, deraf navnet. Teatrets produktioner finansieres med tilskud fra bl.a. Statens Kunstråds Scenekunstudvalg, kommunale og private puljer samt fondsmidler. Læs mere.