Info

Billetsalget til sæson 2023-24 er nu åbent |  Spar penge med et abonnement 

 

Historien om den danske hovedstads, vel nok, eneste rigtige litterære café – en musikalsk forestilling, der skildrer et særligt stykke Danmarkshistorie

Det aarhusbaserede strygerensemble Ensemble Hermes inviterer sammen med duftkunstner Klara Ravat fra Berlin til duftkoncert i september

門 Mon af Olga Szymula er inspireret af mødet med den japanske kultur og den japanske roman, Kvinden i Sandet af Kobo Abe. 

UNG GNU er DON GNU’s nye ungdomskompagni, der laver fysiske forestillinger i et mere eksperimenterende format, men med samme kærlige humor, poesi og rå fysik som DON GNU er kendt og elsket for.

Vi byder indenfor til en vinterkoncert, hvor musik, sange og tekster alle kredser om længslen, uroen og glæden i kroppen.

MOTHER TONGUES er en musikdramatisk drømmerejse vævet af vuggeviser, rytmer og folkesange fra nær og fjern; en ursang om sorg, længsel, lyst og raseri som almenmenneskeligt råstof.

Den sorte kat er baseret på Edgar Allan Poe’s gysende novelle af samme navn, og forestillingen handler om et menneske i frit fald, der hjemsøges af sine ugerningers ofre – og som har noget vigtigt på hjertet.

Homage er en historie om at blive sig selv og få sorteret larmen fra, så vi kan høre os selv og vores drømme. En poetisk og kærlig påmindelse om, at vi kan være med til at skabe det liv, vi ønsker.