Info

Billetsalget til sæson 2023-24 er nu åbent |  Spar penge med et abonnement 

 

Hvad er det her, og hvad er det? Vi opdager, at når nysgerrigheden tager over, så kan drengen Daniel med en pude, en taske og en dyne forvandle sit værelse til alting.

På scenen er der en kvinde, en stol og en taske. Frem af tasken tager hun forskellige genstande, én efter én. Indholdet er ikke stort, og den smule, der er, er ikke noget smukt syn.

Stemningen bliver gribende og intens, når Nis Bank-Mikkelsen bliver talerør for Levis skæve persongalleri af jødiske skræddere, håndværkere og musikere.

Den anmelderroste forestilling med skuespiller Florence Espueut-Nickless på scenen giver et indblik i livet hos nogle af de millioner af unge, der lever i fattigdom i Storbritannien.

 ILT festival trækker noget af det bedste og mest spektakulære scenekunst fra hele verden til Aarhus. 

:DANISH+ er en international showcase, der præsenterer noget af de bedste danske scenekunst for børn og unge for teaterrepræsentanter fra hele verden.

Franz Kafkas roman Processen blev udgivet i 1925 og blev en af forfatterens mest kendte værker. Bogen fortæller historien om en mand, der bliver anholdt og retsforfulgt af en fjern, utilnærmelig myndighed, uden at hans forbrydelse afsløres for hverken ham selv eller læseren.

Med afsæt i erindringen om sin sønderjyske bedstemor og hendes køkken forfølger performer Anette Asp Christensen sine egne rødder og fortællingen om Sønderjylland, et grænseland mellem forskellige sindelag og nationale tilhørsforhold.