Produktioner

EVY KONIGSBERG

Teatret Gruppe 38 og Konigsberg & Søn

Et musikalsk portræt af en bramfri, følsom, forskrækkelig og helt vidunderlig kvinde – fuld af skæv humor og alle mulige nuancer af at være menneske. 

Evy Konigsberg er en underholdende, humoristisk præsentation af en vanskelig kvinde med et vanskeligt sind – og et voldsomt sprog. En lykkelig kvinde, der drages af ulykken, en ulykkelig kvinde, der drages af lykken. En kvinde, der stepper, når det er nødvendigt. En kvinde, der taler som et barn, som en mand og som en kvinde.

Et moderne kvindeportræt, hvor alle køn, og sikkert næsten alle aldre, kan genkende sig selv. På scenen ses Bodil Alling i selskab med det forrygende femmandsorkester Konigsberg & Søn.

“Jeg elsker Evy Konigsberg. Fordi hun kan være så absolut rasende. Og hun kan være ironisk, kærlig, sarkastisk, forfængelig, cool, afslappet, letsindig, arrogant, plat, åben, indbildsk. Jamen – et helt menneske.” 
– Bodil Alling.

Du kan se og høre skuespiller og teaterleder Bodil Alling beskrive Evy Konigsberg, og vores musikalske forestilling med fuldt orkester af samme navn, herunder.

EVY KONIGSBERG er optaget i Garantiordningen i 2024-25.

Et uimodståeligt underholdende, poetisk og musikalsk kvindeportræt, der balanceres fint og overbevisende. Oplevelsen befinder sig i sit helt eget sted, midt i mellem spoken word og teaterkoncert.

Livets og poesiens flamme bliver tændt – lige på, dirrende og sprødt.

Skarpe tekster i en suveræn musikalsk fremførelse. Man er virkelig i godt selskab med det orkester.

  • Aldersgruppe:

    Voksne
  • Varighed:

    110 min. inkl. pause
  • Forfatter

    Evy Konigsberg
  • Medvirkende

    Bodil Alling
    Konigsberg & Søn:
    Philip Ørnø/Daniel Bevense
    Sven Ørnø
    Kenneth Plon
    Søren Søndberg
    Jamie Ryan
  • Mål

    Bredde 7 m
    Dybde 5 m
    Højde 3,5 m
    Mål er uden publikum
    Forestillingen kan spille i mange rum. Kontakt producent Marianne Greve Iversen på mgi@gruppe38.dk for at høre nærmere.
  • Pris

    25.000 /max. 150 publikummer
    Optaget i Garantiordningen i 2024-25
  • OBS

    Arrangøren skal levere professionelt PA-anlæg, monitors, mikrofoner, mikrofonstativer og kabler samt professionelt lysanlæg og tekniker til afvikling af dette.
    Såfremt det ikke forefindes, skal laves en aftale med teatret. Teatret Gruppe 38 kan medbringe lys og lydanlæg. I så fald vil forestillingens pris være 31.000 kr.