Forestillinger
Køb billet

ALICE I EVENTYRLAND – for voksne

Asterions Hus

Farlig, forskruet og forvandlende. Tag med Alice på et syretrip på bunden af det sorteste kaninhul. Intet er, som det ser ud, i landet på den anden side.

Oplev Asterions Hus’ version af Lewis Carrolls elskede klassiker. I al sit syrede, monstrøse og unheimliche væsen. I et kabinet af fantastiske skabninger sker forvandlinger for øjnene af publikum, når kostumerne transformeres og kommer til live sammen med danser og performer Tilde Knudsen. En forestilling fuld af forunderlig absurditet.

ASTERIONS HUS

Asterions Hus er anerkendt for fysiske og eksperimenterende fortolkninger af store fortællinger i smukke og poetiske opsætninger. Læs mere om Asterions Hus.

Det skaber nogle ret sjove og syrede scener. Tilde Knudsen er dygtig til lynhurtigt at få skabt karakterer, som jeg kan genkende

Det er et forunderligt, visuelt univers, Susan Marshall har kreeret.

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  60 min.
 • Medvirkende

  Tilde Knudsen
 • Instruktør

  Peter Kirk
 • Kostumier

  Susan Marshall
 • Komponist

  Klaus Risager
 • Koreografisk konsulent

  Liv Mikaela Sanz
 • Seniorteater55+ 26. sep. kl. 17.00

  Forestilling, en kop kaffe og et stykke kage for 85 kr. Tilbuddet gælder for alle på 55 år+, der har købt billettypen "Seniorteaterbillet55+". OBS: Der er et begrænset antal af billettypen til salg, og tilbuddet gælder kun til ovenstående tidspunkt - og for personer med ovenstående billettype.

 

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38 i forskellige p-huse . Læs mere