Forestillinger
Køb billet

ALLE GODE TING

Teatret Møllen

En livsbekræftende monolog fyldt med humor.

ALLE GODE TING er en episk forestilling fortalt af en mand, der er vokset op med en depressiv mor.

Vores hovedperson fortæller, hvordan han som barn, efter moderens første selvmordsforsøg, begynder at skrive en liste over alle gode ting i verden. Ting, der gør livet værd at leve.

Meningen var, at denne liste skulle hjælpe moderen ud af hendes depression. Men efterhånden som listen bliver længere og længere, spiller den en større og større rolle i hans eget liv. Den indeholder alt mellem himmel og jord: “Kung-fu-is” og “Solskin”, “Alle StarTrek-film med lige numre”, “At forelske sig”.

Duncan Macmillans anmelderroste tekst iscenesættes med stor succes på teatre verden over. I denne sæson turnerer Teatret Møllen med deres version af den elskede fortælling. Alle gode ting er trods sit mørke udgangspunkt en humoristisk, livsbekræftende og hjertevarm forestilling om noget så umorsomt som depression og selvmord.

 

AFTER TALK

Efter forestillingen kan du blive og overvære en talk med skuespiller Thomas Rønne. After talk kræver ikke ekstra betaling og finder sted i forlængelse af forestillingen efter en kort pause.

TEATRET MØLLEN

Teatret Møllen er egnsteater i Haderslev Kommune og Sønderjylland, hvor teatret siden 1974 har haft til huse i den gamle slotsvandmølle i Haderslev. Teatret Møllen spiller årligt omkring 50 – 100 forestillinger stationært på Teatret Møllen samt på turné over hele landet. Læs om Teatret Møllen.

Thomas Clausen Rønne balancerer formidabelt karakterskuespillet og det nærværende værtsskab i Duncan Macmillans monolog "Alle gode ting".

Thomas C. Rønne stråler af varme, medmenneskelighed og en smittende begejstring for de mange, mange punkter, der står på hans liste over alle de gode ting i livet. En liste han påbegynder som 7-årig efter sin mors første mislykkede selvmordsforsøg.

Sjældent har man oplevet en større nænsomhed i mødet mellem skuespiller og publikum.

Forestillingen er hjertevarm, tankevækkende og et must see! Selvom det til tider er en barsk historie at være vidne til, afvikles det på en fin og nærværende måde.

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  70 min.
 • Medvirkende

  Thomas C. Rønne
 • Dramatiker

  Duncan Macmillan
 • Tekstbearbejdelse

  Nikolaj Mineka
  Klaus Andersen
 • Instruktør

  Nikolaj Mineka
 • Lyddesigner

  Johannes Smed
 • Søg hjælp, hvis du har krise eller tanker om selvmord

  Hvem kan du kontakte?
  Din egen læge
  Vagtlægen tlf. 7011 3131 (udenfor din egen læges åbningstid)
  Den Psykiatriske Rådgivningstelefon tlf. 7847 0470. Telefonen er åben døgnet rundt.
  Livslinien tlf. 7020 1201
  Hvis du er akut selvmordstruet skal du ringe 112

 

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38 i forskellige p-huse . Læs mere