Forestillinger
Køb billet

AT DELE ET LIV

Kulturmarkt og Det Kommende Teater

En komedie om to menneskers fælles liv.

Fra det første møde, over kriser og sejre og helt almindelige tirsdage. Der kastes lys på vores måder at være på, misforståelser, fortalelser og forventninger. Det er genkendeligt og morsomt og giver med garanti stof til samtaler bagefter.

At dele et liv er unik i sin struktur og form. Publikum skaber forestillingen sammen med skuespillerne, idet publikum er med til at afgøre, hvilken rækkefølge scenerne i forestillingen spilles i. Det giver en unik oplevelse hver aften. Scenerne forbliver de samme, men oplevelsen af dem og deres betydning forandres afhængigt af rækkefølgen.

KULTURMARKT

Kulturmarkt er drevet af skuespiller Mette Rønne og beskriver sig selv som et kulturelt supermarked med hylder fulde af teater, comedy, dans, ny-cirkus, magi og storytelling. Mette Rønne tror på, at alle har gavn af kultur og fortjener at møde kunst i sin dagligdag. Læs mere.

DET KOMMENDE TEATER

Det Kommende Teater er skabt og drevet af skuespiller Søren Ruby. Det er et turnérende teater, der spiller nyskrevet dansk dramatik, deraf navnet. Teatrets produktioner finansieres med tilskud fra bl.a. Statens Kunstråds Scenekunstudvalg, kommunale og private puljer samt fondsmidler. Læs mere. 

Det er storslået. På den der helt stille, fine, intime, finurlige og varme facon. Der bliver serveret så meget humor. Samspillet mellem Rønne og Ruby er spot on og proppet med charme.

Et manuskript, der virkelig virker både dramaturgisk og komisk uanset rækkefølgen. Det tenderer til det geniale.

Heldigvis er der også plads til rørende øjeblikke (...) en håbefuld teateroplevelse om, at visse ting er værd at kæmpe for.

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  60 min.
 • Medvirkende/skabt af

  Mette Rønne
  Søren Ruby
 • Kunstnerisk konsulent

  Anders Brink Madsen
 • Produceret i samarbejde med

  Daniel Lill
 • Dramaturg

  Ditte Bichel

 

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38 i forskellige p-huse . Læs mere