Forestillinger

Én over/ én under

Én over/ én under

Koncert: Velkommen til en søndag eftermiddag i særdeles godt musikalsk selskab

Trioen Én óver/ én under har eksisteret i over 20 år og består af Gitte Naur (bl.a. Venter på far og News), Peter Shmith (bl.a. Repeatles) og Ole Rasmus Møller (bl.a. Hans Mosters Vovse).

En fordanskning af Paul Simon’s Fifty Ways to Leave Your Lover og en cover-version af Gnags’s Ridser, revner og buler har begge ligget i fast rotation på DR’s radiokanaler i de seneste par år. Så, du har muligvis stiftet bekendtskab med den velsyngende trio og deres seneste album af samme navn: Én Over/ Én Under.

På denne sensommersøndag gæster de Teatret Gruppe 38 for at give publikum en intim, vellydende oplevelse. Sammen fortolker de velkendte hits af bl.a. CV Jørgensen, Sebastian,
Peter AG m.fl. – og sange skrevet særligt til trioen af landets førende sangskrivere.


Enhedspris: 100 kr.


 

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  Ca. 90 min.
 • Musikere

  Gitte Naur
  Peter Smith
  Ole Rasmus Møller
 • Corona-restriktioner

  Bemærk, at til dette arrangement skal du, i følge de nye restriktioner, bære mundbind, når du ikke er siddende - både i lokalerne uden for og inde i salen, da vi tillader dirkkevarer i salen til dette arrangement.

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan uden høje dørtrin.
Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst under Info nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere