Forestillinger

Teatret Gruppe 38

ENESTÅENDE

Solo Performance Festival

ENESTÅENDE Festival hylder soloen – fra den traditionelle monolog til de mere skæve og finurlige fortolkninger af sologenren.

Den fjerde version af ENESTÅENDE præsenterer en række internationale solo-produktioner fra Belgien, Spanien og Frankrig samt et udvalg af ENESTÅENDE danske projekter.

Forestillinger

NB: Køber du billet til mindst tre forestillinger på samme tid, kan du købe billettypen Abon. voksne (min. 3 forest.). En abonnement-billet koster 70,- pr. stk. Læs mere om abonnement til Teatret Gruppe 38.

JOB – et enkelt menneske / Off Off Production

Baby Macbeth / Gare Central (B)

Vu / Cie Sacékripa (F)

Hip hip hip / Pudding asbl (B)

Nymio / Zero en Conducta (S)

Træt lever & tungt hjerte / Limfjordsteatret (DK)

Anna Paulines Rejse / Mungo Park Kolding

Fejring af et godt menneske / Mungo Park

Krigen har ikke et kvindeligt ansigt / Teaterforeningen Katusha

Svar på Helgas brev / Teater V


Festivalprogrammet byder på vidunderlig humor, stor musikalitet, bevægende drama og sender os på rejse vidt og bredt fra den traditionelle monolog til de mere skæve og finurlige fortolkninger af sologenren.

En af de sværeste discipliner er soloen. Kuglestøderen, 100-meter løberen, enkeltstarten. Alle performer de alene, og deres resultater beror alene på deres egne præstationer. Det samme gælder for præstationerne under denne festival. Der er ét menneske til at forløse fortællingen.

Men det er i mødet mellem denne ene performer og publikum, at magien opstår. Det er i nærværet, engagementet og intimiteten. Så kom med – det bliver ENESTÅENDE!


Festivalen blev etableret af Teatret Gruppe 38 i 2013, og blev sidst afholdt i 2017 som en del af Aarhus 2017 – Europæisk Kulturhovedstad. Nu finder den sted for fjerde gang i samarbejde med Team Teatret i Herning og Teater Nordkraft i Aalborg.

ENESTÅENDE 2019 er organiseret med støtte fra Statens Kunstfond, Aarhus Kommune, Aarhus Stiftstidendes Fond, Spar Nord Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Danske Dramatikere, Dansk Skuespillerforbunds Produktions-støttemidler og Wallonie-Bruxelles International.be


 

Aarhus Kommune                                 kunstfonden_logo_small_jpg

 

Danske Dramatikere

 

Wilhelm Hansen Fonden

Spar-Nord-Fonden-Logo-Sort         Dansk Skuespillerforbunds Produktions-støttemidler