Forestillinger
Køb billet

EVY KONIGSBERG

Konigsberg & Søn og Teatret Gruppe 38

Et musikalsk portræt af en bramfi, følsom, forskrækkelig og helt vidunderlig kvinde
– fuld af skæv humor og alle mulige nuancer af at være menneske. 

Nåede du ikke at stifte bekendtskab med dette usødede, morsomme, musikalske kvindeportræt i sidste teatersæson, er det nu, du skal afsted.

EVY KONIGSBERG er en underholdende, humoristisk præsentation af en vanskelig kvinde med et vanskeligt sind – og et voldsomt sprog. En lykkelig kvinde, der drages af ulykken, en ulykkelig kvinde, der drages af lykken. En kvinde, der stepper, når det er nødvendigt. En kvinde, der taler som et barn, som en mand og som en kvinde. Et moderne kvindeportræt, hvor alle køn, og unge og gamle, kan genkende sig selv.

På scenen ses Bodil Alling i selskab med det forrygende femmandsorkester Konigsberg & Søn.

“Jeg elsker Evy Konigsberg. Fordi hun kan være så absolut rasende. Og hun kan være ironisk, kærlig, sarkastisk, forfængelig, cool, aflsappet, letsindig, arrogant, plat, åben, indbildsk. Jamen – et helt menneske.” 
– Bodil Alling.

Du kan se og høre skuespiller og teaterleder Bodil Alling beskrive Evy Konigsberg, og vores musikalske forestilling med fuldt orkester af samme navn, herunder.

Et uimodståeligt underholdende, poetisk og musikalsk kvindeportræt, der balanceres fint og overbevisende midt i mellem spoken word og teaterkoncert.

Skarpe tekster i en suveræn musikalsk fremførelse. Man er virkelig i godt selskab.

Poesi-koncert. Med Phillip Ørnø som nærværende sanger og vital frontfigur, og med Bodil Alling som djærv og skælmsk tekstfortolker. Livets og poesiens flamme bliver tændt – lige på, dirrende og sprødt.

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  100 min. inkl. pause
 • Medvirkende

  Bodil Alling

  Konigsberg & Søn:
  Philip Ørnø
  Sven Ørnø
  Kenneth Plon
  Søren Søndberg
  Jamie Ryan
 • Forfatter

  Evy Konigsberg

 

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere